Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    benim favorim 2006 cbf 600 ortalama 13000tl
    hem şehiriçi hemde uzun yol için mükemmel

serdarozgec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serdar ÖZGEÇ
    pazarlama
     Fz6 Fazer
     Tokat
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    neden üzülerek satıyorsun? her bitiş yeni bir başlangıçtır. çok daha iyisi senin olacak inşallah. maxiscooter söylenilen kadar konforlu ve rahattır, ama tek konforlu ve rahat motor tipi değildir. senin içine maxiscooter sinmiyorsa eğer ki sonradan pişman olacağına hiç bulaşma derim. ağfndrdm arkadaşımızında söylediği gibi enduro sana uygun olacaktır. tabi biraz büyük makineler. naked düşünür müsün? örneğin bende fazer var. hem uzun yolda hem şehir içinde gayet konforlu ve rahattır. bütçene göre de kmsi düzgün yüksek modelli temiz bulabilirsin. benzin sarfiyatı da gayet iyi. hakkında hayırlısı olsun
    .

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabi tabi niyetim zaten hangi tip motor alacağıma karar verebilmek, onun için sizin fikirleriniz çok önemli ve kış ayına kadar beklerim hiç problem değil. Peki endro alırsam şehir içi kullanımda çok zorlanır mıyım? Bende başka araç olmayacağı için sürekli alacağım motoru kullanacağımdan şehir içinde neredeyse her gün kullanacağım. Durum böyle olunca benzin sarfiyatı ve günlük kullanım kolaylığı önemli kriterler haline geliyor. Bu konuda fikrin nedir?
    dostum ortaköy trafiği tarzı yerlere girdiğinde zorlar ama,bizimliker kadar zorlamaz genişlilerileride göze alacak olursak bizdeki spyder ve daytonalarda daha kısa olması avantaj ama bacak boyun kısa ise çile çekebilirsin
    yakıt olara ise 650 transalp i baz alacak olursak
    şehir içi 6 lt yakarsın uzuarsan 5 altına düşürebilirsin

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı serdarozgec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden üzülerek satıyorsun? her bitiş yeni bir başlangıçtır. çok daha iyisi senin olacak inşallah. maxiscooter söylenilen kadar konforlu ve rahattır, ama tek konforlu ve rahat motor tipi değildir. senin içine maxiscooter sinmiyorsa eğer ki sonradan pişman olacağına hiç bulaşma derim. ağfndrdm arkadaşımızında söylediği gibi enduro sana uygun olacaktır. tabi biraz büyük makineler. naked düşünür müsün? örneğin bende fazer var. hem uzun yolda hem şehir içinde gayet konforlu ve rahattır. bütçene göre de kmsi düzgün yüksek modelli temiz bulabilirsin. benzin sarfiyatı da gayet iyi. hakkında hayırlısı olsun
    İlk göz ağrım yaa onun için üzülüyorum yoksa tabi ki yeni bir başlangıç olacağı içinde, içten içe sevinçliyim

Yamaha Fazer' ı da inceleyeceğim. Yakıt 100 km' de ne kadar yakıyorsun? Birde artçı için durum nasıl? Artçı konforu önemli abi benim içinde onun için irdeliyorum

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum ortaköy trafiği tarzı yerlere girdiğinde zorlar ama,bizimliker kadar zorlamaz genişlilerileride göze alacak olursak bizdeki spyder ve daytonalarda daha kısa olması avantaj ama bacak boyun kısa ise çile çekebilirsin
    yakıt olara ise 650 transalp i baz alacak olursak
    şehir içi 6 lt yakarsın uzuarsan 5 altına düşürebilirsin
    Tamam ağa sağolasın söylediğin modelleride inceleyeceğim. Bacak boyum kısa değil ama ne bileyim benim motor çok alçak yaa, diğer modelleri görünce durunca nasıl olacağını kafamda canladıramıyorum ondan soruyorum.

Motor olarakta sadece cruiser (chopper) tipi hoşuma gidiyor, dünya güzelide olsa benim motorum onlardan güzelmiş gibi geliyor Neyse yavaş yavaş bu fikirdende uzaklaşmaya başladım. Gözümü diğer modellerede alıştırmaya çalışıyorum

Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salih Özler
    Serbest
     Harley Davidson XL883L Superlow
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    24
    Geçen Balmumcu (Beşiktaş) taraflarında bir motor satış yeri gördük ve önünde 2. el Honda Pan Europe (1300 CC) ve Honda Deauville (650 CC) gördük. P
    Yakıt ve çanta önemli 2 kriter. Honda Deauville çanta olarak sanki işimi görecek gibi ama yakıtı falan nasıldır bilmiyorum.
    NT700 makinesi ile yeni kasa transalpinki aynı diye biliyorum. Yakışır. Pan European çok büyük, 250 tecrübesi sonrası fazla güçlü, yakıtı fazla, pahalı...

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Salih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    NT700 makinesi ile yeni kasa transalpinki aynı diye biliyorum. Yakışır. Pan European çok büyük, 250 tecrübesi sonrası fazla güçlü, yakıtı fazla, pahalı...
    Salih Pan Europe çok güzel ama abi yaa :mrgreen: Neyse zaten para mevzusu belli olduğu için ona bakınmakla yetiniyoruz

Bu arada http://www.yakittuketimi.net/ isminde bir site buldum. 4.28 lt / 100 km. yazıyor NT700 için ve çok hoşuma gitti birden Fiyatda istediğim aralığa indirebilirim gibi geliyor. Çanta işinde de bu çok avantajlı bir model gibi duruyor. Bütün verileri toplayınca bu makineyi ciddi ciddi düşünmüyor değilim. Ben transalp falan bilmediğim için (model konusunda çok cahilim) sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Bu makine hakkında ne düşünüyorsun Salih, hoşuna gitti mi? Ben herhalde önümüzde ki ay iyice araştırmaya başlayacağım, o zaman modelleri öğrenirim sanırım.

serdarozgec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serdar ÖZGEÇ
    pazarlama
     Fz6 Fazer
     Tokat
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    İlk göz ağrım yaa onun için üzülüyorum yoksa tabi ki yeni bir başlangıç olacağı içinde, içten içe sevinçliyim

Yamaha Fazer' ı da inceleyeceğim. Yakıt 100 km' de ne kadar yakıyorsun? Birde artçı için durum nasıl? Artçı konforu önemli abi benim içinde onun için irdeliyorum
    km de 140 ı geçmediğin sürece 20 kuruş yakıyor. orjinal selesiyle artçı konforu sürücünün konforu kadar yok. küçük bir işlemle artçıda rahatlıyor.
    .

Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salih Özler
    Serbest
     Harley Davidson XL883L Superlow
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    24
    Salih Pan Europe çok güzel ama abi yaa :mrgreen: Neyse zaten para mevzusu belli olduğu için ona bakınmakla yetiniyoruz

Bu arada http://www.yakittuketimi.net/ isminde bir site buldum. 4.28 lt / 100 km. yazıyor NT700 için ve çok hoşuma gitti birden Fiyatda istediğim aralığa indirebilirim gibi geliyor. Çanta işinde de bu çok avantajlı bir model gibi duruyor. Bütün verileri toplayınca bu makineyi ciddi ciddi düşünmüyor değilim. Ben transalp falan bilmediğim için (model konusunda çok cahilim) sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Bu makine hakkında ne düşünüyorsun Salih, hoşuna gitti mi? Ben herhalde önümüzde ki ay iyice araştırmaya başlayacağım, o zaman modelleri öğrenirim sanırım.
    Vallahi Emre, benim makineyi almadan önce çok model araştırdım, fakat kulaktan dolma-uzaktan görme bilgiler. Kullanan birine sormak en iyisi. Honda biraz sıradışı modeller çıkaran bir firma. NT700 orta sınıf, hafif touring bir makine. Topspeed.com dan bir yorum çevirisi: (özelliklerini saydıktan sonra)..büyük sınıfa geçmeyi isteyen, ancak büyük touring makinelere-ki şehir içinde çok kullanışlı değildirler- çok fazla para dökmek istemeyen kimseler için mükemmel bir alternatif.

Bir cümlede anlatmış: ucuz, şehir içi daha uygun, ama sonuçta touring.
    Tabi, bu arada Erkan'ın gösterdiği CBF 600 gibi bir modelle arasında çok fiyat farkı yoksa 4 silindir 4 silindirdir, hem daha yakışıklı, tak yan çanta+topcase'i al sana touring. (Bak daha çok çelişkiye soktum seni :mrgreen:)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı serdarozgec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    km de 140 ı geçmediğin sürece 20 kuruş yakıyor. orjinal selesiyle artçı konforu sürücünün konforu kadar yok. küçük bir işlemle artçıda rahatlıyor.
    Serdar ne kadar küçük bir işlem? Seleyi mi değiştirmek gerekiyor? Başka bilgiler varsa onlarıda söylersen çok sevinirim

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)