| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Fz6 Fazer
Tokat
A Rh (+)neden üzülerek satıyorsun? her bitiş yeni bir başlangıçtır. çok daha iyisi senin olacak inşallah. maxiscooter söylenilen kadar konforlu ve rahattır, ama tek konforlu ve rahat motor tipi değildir. senin içine maxiscooter sinmiyorsa eğer ki sonradan pişman olacağına hiç bulaşma derim. ağfndrdm arkadaşımızında söylediği gibi enduro sana uygun olacaktır. tabi biraz büyük makineler. naked düşünür müsün? örneğin bende fazer var. hem uzun yolda hem şehir içinde gayet konforlu ve rahattır. bütçene göre de kmsi düzgün yüksek modelli temiz bulabilirsin. benzin sarfiyatı da gayet iyi. hakkında hayırlısı olsun![]()
.
V strom
istanbul
0 Rh (+)dostum ortaköy trafiği tarzı yerlere girdiğinde zorlar ama,bizimliker kadar zorlamaz genişlilerileride göze alacak olursak bizdeki spyder ve daytonalarda daha kısa olması avantaj ama bacak boyun kısa ise çile çekebilirsin
yakıt olara ise 650 transalp i baz alacak olursak
şehir içi 6 lt yakarsın uzuarsan 5 altına düşürebilirsin
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)İlk göz ağrım yaa onun için üzülüyorum yoksa tabi ki yeni bir başlangıç olacağı içinde, içten içe sevinçliyim
Yamaha Fazer' ı da inceleyeceğim. Yakıt 100 km' de ne kadar yakıyorsun? Birde artçı için durum nasıl? Artçı konforu önemli abi benim içinde onun için irdeliyorum![]()
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Tamam ağa sağolasın söylediğin modelleride inceleyeceğim. Bacak boyum kısa değil ama ne bileyim benim motor çok alçak yaa, diğer modelleri görünce durunca nasıl olacağını kafamda canladıramıyorum ondan soruyorum.
Motor olarakta sadece cruiser (chopper) tipi hoşuma gidiyor, dünya güzelide olsa benim motorum onlardan güzelmiş gibi geliyorNeyse yavaş yavaş bu fikirdende uzaklaşmaya başladım. Gözümü diğer modellerede alıştırmaya çalışıyorum
![]()
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Salih Pan Europe çok güzel ama abi yaa :mrgreen: Neyse zaten para mevzusu belli olduğu için ona bakınmakla yetiniyoruz![]()
Bu arada http://www.yakittuketimi.net/ isminde bir site buldum. 4.28 lt / 100 km. yazıyor NT700 için ve çok hoşuma gitti birdenFiyatda istediğim aralığa indirebilirim gibi geliyor. Çanta işinde de bu çok avantajlı bir model gibi duruyor. Bütün verileri toplayınca bu makineyi ciddi ciddi düşünmüyor değilim. Ben transalp falan bilmediğim için (model konusunda çok cahilim) sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Bu makine hakkında ne düşünüyorsun Salih, hoşuna gitti mi? Ben herhalde önümüzde ki ay iyice araştırmaya başlayacağım, o zaman modelleri öğrenirim sanırım.
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Vallahi Emre, benim makineyi almadan önce çok model araştırdım, fakat kulaktan dolma-uzaktan görme bilgiler. Kullanan birine sormak en iyisi. Honda biraz sıradışı modeller çıkaran bir firma. NT700 orta sınıf, hafif touring bir makine. Topspeed.com dan bir yorum çevirisi: (özelliklerini saydıktan sonra)..büyük sınıfa geçmeyi isteyen, ancak büyük touring makinelere-ki şehir içinde çok kullanışlı değildirler- çok fazla para dökmek istemeyen kimseler için mükemmel bir alternatif.
Bir cümlede anlatmış: ucuz, şehir içi daha uygun, ama sonuçta touring.
Tabi, bu arada Erkan'ın gösterdiği CBF 600 gibi bir modelle arasında çok fiyat farkı yoksa 4 silindir 4 silindirdir, hem daha yakışıklı, tak yan çanta+topcase'i al sana touring. (Bak daha çok çelişkiye soktum seni :mrgreen:)
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)