yaavvv .. inci örtmenimin motoruna ne yapıldı.... biz bilmiyos valla....bi açıklama bekliyoss.... :?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)yaavvv .. inci örtmenimin motoruna ne yapıldı.... biz bilmiyos valla....bi açıklama bekliyoss.... :?
DD250
İstanbul
0 Rh (+)200 cc motor takıldıokan Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)baba sen ne diyon yaww... yahu -af buyur ama- ayıp etmişsin... istanbula geliyosunda bi haber etmiyosun... hemmen bi toparlanma çekelim yahu... sana bi çay ısmarlayalım... güssel sohbetinden feyz alalım... eğer hala buralardaysan yarın akşama bi program yapalım...Aksu Nickli Üyeden Alıntı
![]()
SSUUUUuuu...!
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)okan Nickli Üyeden Alıntı
Okancığım; motora 200 cc motor takıldı,şase güçlendirildi,bir çok yenilik yapıldı... bunlar için ben yaklaşık 2 aydır motor bekledim ama değdi doğrusu ....
mehmet abi ; aşkolsun ya niye geleceğini yazmadın, seni görmek istedim ,
Polat çok teşekkür ederim sahiden de güzel oldu ,darısı başına ...![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Türkiyehocam gözün aydın allah kaza bela vermesin güle güle kullan
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Şimdi mesai saatleri millet işinde gücünde rahatsız etmeyeyim dedim. Yoksa dediğiniz doğru dönüşü geç vakte alır akşam sohbeti yapabiliriz aslında neyse. Bakalım 15 Haziran gibi Cuma akşamına işleri yoluna koyarsam haber ederim.
DD250
İstanbul
0 Rh (+)valla lazım örtmenim yetmiyo bu zaten ablama aldık bunu ben en iyisi 250 cc alim kurtulayım :( :( :(
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)polat Nickli Üyeden Alıntı
al,al,al,al :evil: :evil:
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
DD250
İstanbul
0 Rh (+)örtmenin kız arkadaşımla biniyoruz genelde amotisörleri patlatmışız![]()
yok valla bu böle devam etmezzzzzz
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+):mrgreen: :mrgreen:yapma yaa :lol: evet o zaman kesin alıcan bir 250 RR :evil: :evil:polat Nickli Üyeden Alıntı
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)