kardeşş en bi tane gidona monteli hesap makinesi al en iyisi.. şöle nikelajlı kromaşlı bi model olsun.. yolda giderkenede hesap kitap yaparsın... :lol: :lol:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)kardeşş en bi tane gidona monteli hesap makinesi al en iyisi.. şöle nikelajlı kromaşlı bi model olsun.. yolda giderkenede hesap kitap yaparsın... :lol: :lol:
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)yada orjinal American Cruiser dersin.baak hız saatı bilem mil heesabı
saka bir yana arzu edersen bu yanlışlıgı garantiden düzeldirler diye düşünmekteyim
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
caponord
Samsun
B Rh (+)aynı aynı.. deişik bi durum yok..80 yazan yerin bitiminde mil yazar küçük sayacın altındada km yazar .. boşuna strese girdik yavvv...![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)galiba ykonu da benim gibi km/h yi farketmedi kanımca![]()
foam party
:mrgreen:
aprilia leonardo+cbr600f
Antalya
A Rh (+)yok arkadaşlar benim demek istediğim sadece sayaç. km/h ve mil/h ayrı ayrı yazıyor biliyorum tabiki daha önceki motorlarımdada böyle idi arabamdada böyle. fakat derdim sadece sayaç, yanımdaki motorlar ve bir arabayla karşılaştırdım onlarınki 7 km ye gelince benimki 4.2 km ilerliyor ve bu km nin mil karşılığı + değiştirme gibi bir seçenekte yok ne ayar yeri ne başka bir özelliği var. zannediyorum bu motoru adalara falan yolluyorlar ve benimki adalara gidenler ile karıştı :| peki polat kardeşimle inci hanımdan ses çıkmadı acep onlarıdada varmı bu durum dikakt etmişlermi belki sadece bizim modellere özgüdür bu ilginçlik. ya da sizlerde diğer motorlarla yanyana ölçüm yaptınızmı bakın bakalım farklı markalarla sizinkilerde aynı mesafeyi göstereceki sayaçta :?
DD250
İstanbul
0 Rh (+)arkadaşla beraber bir geziye çıkıyım ölçüçem bende merak etme ama dediğinin doğru olma olasılığı yüksekk
olsun bizimkide mil olsun canım
İstanbuldoğan kardeş bende emre den aldım motoru. fakat dostların dediği gibi hem mil / hem km bi arada.doğan Nickli Üyeden Alıntı
DD250
İstanbul
0 Rh (+)o tabiki bir arada ama ben arkadaşla geziyorum onun motor 50 km ilerliyorsa benimki 30 Km ilerliyor Ykonu arkaşım bundan bahsetmek istemiş aslında
İstanbulbaba en güsseli yavv, daha yepisyeni dersin cümle aleme.. :D :lol: :lol:polat Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)