Siparişi verdim, gelsin bakalım göreceğiz.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250 E10
İstanbul
A Rh (+)Siparişi verdim, gelsin bakalım göreceğiz.
dd 250 e9
mugla
A Rh (+)zongsen lx 250 nın hava fıltresı bu ugrasılırsa uydurulur
YOK
İzmir
A Rh (+)O değil de,Youtube'de bir video izlemiştim tam oraya renkli ışık takmış adam.Bence çok güzel olur renkli ışık.
regal raptor daytano 350cc
kayseri
A Rh (+)Mavi isiklandirma takacaksın gece çok manyak gözükür hemde seni farkederler Bende dusunuyom su çantayı halledeyim sıra onda
Kawasaki VN900 Custom Special
Burdur
A Rh (+)o değilde bu parça orjinalde Regalin olsaydı tek satmazlardı ve çiftini tahmini 150liraya verirlerdi :D
gel gelelim o oturaklı spyderın o motor ve depo arasındaki boşluk bana hep, esnerken ağzı açık kalıp fotoğrafı yakalanan bi sureti hatırlatıyor)))) eğer uyarsa montaj, kalıcı bi custom oluşacak:D belki ilerleyen yıllarda JHonny ağabey o boşluğu kapatacaktır
) ama bunları yapana kadar V motor üretmelerini tercih ederim
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Benim motorum eski olduğu için çok yorum yapmak istemiyorum ama bana da o boşluktan dolayı spyder' lar çok çirkin gözüküyor. Tamam tamam benim motorumda çirkin kızmayın hemen :mrgreen: Parça olmuştur inşallah?
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Yav alıyorsunuz da.Sadece hava filtresi kutularının kapağı onlar ayrıca hava filtre kutularınıda almanız gerekirdi .Bu şekilde altı kağıt ayakkabı gibi olacak arkadaşlar.
Ayrıca kutuların içini de değerlendirmiş olurdunuz...
Bir de o boşluk sayesinde arıza durumunda motorun her yerine ulaşmak mümkün olurken bir buji değişiminde ne yapacağınızı merak ediyorum.:mrgreen::mrgreen:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)