Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

teoman25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teoman mete çakıcı
    Öğretim Görevlisi
     Kawasaki VN900 Custom Special
     Burdur
    Beğenmiş
    298
    Beğenilmiş
    101
    o değilde bu parça orjinalde Regalin olsaydı tek satmazlardı ve çiftini tahmini 150liraya verirlerdi :D

gel gelelim o oturaklı spyderın o motor ve depo arasındaki boşluk bana hep, esnerken ağzı açık kalıp fotoğrafı yakalanan bi sureti hatırlatıyor )))) eğer uyarsa montaj, kalıcı bi custom oluşacak:D belki ilerleyen yıllarda JHonny ağabey o boşluğu kapatacaktır ) ama bunları yapana kadar V motor üretmelerini tercih ederim

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Benim motorum eski olduğu için çok yorum yapmak istemiyorum ama bana da o boşluktan dolayı spyder' lar çok çirkin gözüküyor. Tamam tamam benim motorumda çirkin kızmayın hemen :mrgreen: Parça olmuştur inşallah?

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Yav alıyorsunuz da.Sadece hava filtresi kutularının kapağı onlar ayrıca hava filtre kutularınıda almanız gerekirdi .Bu şekilde altı kağıt ayakkabı gibi olacak arkadaşlar.

Ayrıca kutuların içini de değerlendirmiş olurdunuz...

Bir de o boşluk sayesinde arıza durumunda motorun her yerine ulaşmak mümkün olurken bir buji değişiminde ne yapacağınızı merak ediyorum.:mrgreen::mrgreen:

Alper K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper
    ogrenci
     RR 250 E10
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav alıyorsunuz da.Sadece hava filtresi kutularının kapağı onlar ayrıca hava filtre kutularınıda almanız gerekirdi .Bu şekilde altı kağıt ayakkabı gibi olacak arkadaşlar.

Ayrıca kutuların içini de değerlendirmiş olurdunuz...

Bir de o boşluk sayesinde arıza durumunda motorun her yerine ulaşmak mümkün olurken bir buji değişiminde ne yapacağınızı merak ediyorum.:mrgreen::mrgreen:
    o boşluktan dolayı motor kapağını açmak çok kolaymış(usta dedi).. birçok diğer modelde sibop ayarı için deponun sökülmesi gerekiyormuş...

o boşluk ben de dahil , motoru kendisi kurcalamak ve daha bi custom yapmak isteyenler için bi nimet. birde yurtdışında komple motorsiklet motoru satın almak çok kolay... isteyen 650 falan yapabilir. Düşünsenize 2 milyara 1000 lik motor taksak ..iyi olurdu.. yer mevcut ama burası TR

teoman25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teoman mete çakıcı
    Öğretim Görevlisi
     Kawasaki VN900 Custom Special
     Burdur
    Beğenmiş
    298
    Beğenilmiş
    101
    Alıntı Alper K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o boşluktan dolayı motor kapağını açmak çok kolaymış(usta dedi).. birçok diğer modelde sibop ayarı için deponun sökülmesi gerekiyormuş...

o boşluk ben de dahil , motoru kendisi kurcalamak ve daha bi custom yapmak isteyenler için bi nimet. birde yurtdışında komple motorsiklet motoru satın almak çok kolay... isteyen 650 falan yapabilir. Düşünsenize 2 milyara 1000 lik motor taksak ..iyi olurdu.. yer mevcut ama burası TR
    alper ben nasip olur alırsam spyderı 2-3 aya kadar bi ara paraya kıyıp V motor yapmayı düşünüyorum

boxerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gürbüz görkem
    Yönetici
     yok
     istanbul Avrupa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı teoman25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alper ben nasip olur alırsam spyderı 2-3 aya kadar bi ara paraya kıyıp V motor yapmayı düşünüyorum

eee yapabildin mi hocam ??? son durum nedir?

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)