Alıntı Salih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vedat aşağıdaki resime baktığında ne görüyorsun?

Bu dostluğu kurup pekiştiren şey altımızdaki makineler. Bizler bu motorları seviyoruz, ve buluşmalarımızda herhangi birimizinkinde bir arıza sözkonusu olduğu zaman hepimiz elbirliği ile müdahale ediyoruz, bundan zevk alıyoruz.
Japon, vs makinelere gelince, bunların kalitesi hepimizce malum. Kıyaslamak da yersiz.. Ancak aramızda bekar olup imkanı olan da var, aile babası olup maaşını çocuğunun geleceğine yatıran da var. Bizler Japona,vs.. bakmıyoruz, umurumuzda değil, aramızdaki dostluğa ortak paydaya bakıyoruz. Ha aramızda büyük makineye geçenler veya tarz değiştirenler de var, ve bunlar her zaman aramızda, katı kurallarımız yok, herkes özgür...Ama önemli olan şey dostluğu başlatan vesile, o da bu makine ..Yazıştığımız forum da bu makinenin adını taşıyor.

Düşün bir kez: Regal kullananların forumuna giriyorsun. Makinenin hepimizce malum kusurlarını söylüyorsun. E burada herkes biliyor zaten. Öyle ki forumda beraberliği, arkadaşlığı doğuran şey de ortaya çıkan problemler sonucunda yukarıda anlattığım gibi aramızdaki yazışmalar, yardımlaşmalar. Arkadaşlar biraz sert tepki göstermişlerse kusurlarına bakma, iyi niyetinin farkındayım, fakat sanırım kendin de farkında olmadan bir hata yaptın. Forumlar beden dili eksik olduğu için karşılıklı yanlış anlamalara ve sürüp giden anlamsız tartışmalara gebedir zaten.
Aramıza katılırsan- ki her zaman kapımız açık bizleri daha iyi anlayacağından eminim.. Çok iyi dostluğumuz var, kimse kimseyi kırmaz, şeker gibi bir moderatörümüz var, moderatör olmanın ötesinde gerçek anlamda dosttur (şu an tatilde), anlatmak istediklerimi kendisi daha iyi izah edecektir. Saygılarımla.
pis yağcı .hani devrim hani ihtilal yapacaktık. Bu arada emliden 7 göllere atlarla gittik.oraya vardığımızda sen geldin akşıma bi sigara yaktım ağladım ağladım çylece