ya arkadaş ben burda gerçekleri sölemeye çalışıyorum bu daytonanın dezavantajlarını söliyorum ki alacaklara ona göre karar versin niye atarlanıyosunuzki sizler regalin avukatımısınız ortağımısınız elin çinlisi para kazanacak diye niye benim cebim boşalsın ya 0 motor alıyosunuz daha 500 km de 400 ile 500 tl arası masraf çıkıyo niye ben ödim adam yedek parça dan da kazansın diye.uyanık sanıyolar kendilerini.ama siz gidip cin malı motoru at la eşekle kıyaslıyosunuz ya. ben tek kişi motora binip daha uzun yol bile yapmayıp yavaş gidip te yol da en ufak asfalt yamasında çatırdıytorsa o motor bi halta yaramaz bu gün emre motorda bir arkadaşala tanıştım spyder 350 vardı 2 kişi binmiş gezmiş 500 km yapmış zincir şikayeti ile gelmiş ama 400 tl masrafla karşılaştı amotisör değişecek denildi yani arkadaşlar zor şartlarda bir motor alıyosunuz uzun yol bile yapmıyosunuz sorun çıkıyo biz türk milleti aptalmıyız kerizmiyiz eminim hala savunacak arkadaşlar çıkacak burda dürüst bir şekilde insanları aydınlatın ben bu foruma baktım okudum ve aldım çok pişmanım almayı düşünen arkadaşlara duyrulur yamaha alın dragstar alın derim ama regal diyosanız iyi düşünün..