Alıntı ibanez_one Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu Bir Tarz İşidir...Afedersiniz Ama Dötüne Güvenmeyen Zaten Bu Makinaları Kullanamaz...Normal Bir Kurye Motorundan Çok Daha Fazla Bakım Ve İlgi Göstermek Gerekir...1 Motorda Kusur Olması Bunun Hepsinde Yaşanacağı Anlamına Gelmez...Elektronik Gibi Bir Şey Bu...Komşunun Aldığı Televizyonun Aynından Almış Olman, Aynı Süre Kullanabileceğin Ve Ya Aynı Sorunlarla Karşılaşabileceğin Anlamına Gelmez...Chopper Crouser Bir Tarz Ve Yaşam Biçimidir...En Ufak Parçasına Kadar Detayla Silip, Saatlerimizi Harcıyoruz Sadece Temizliği İçin...Yani Herşeyden Önce Sabır Gerektirir...Gösteriş Ve Rahatlık İstiyorsanız Ona Göre De Bir Ceremesi Olacaktır Tabii Ki...% 100 Haksızsınız Demiyorum Ama Konuya Geniş Bir Şekilde Bakmak Gerekiyor...Ben 150 Km lik Tekirdağ Yoluna Gidip Geldiğimde Motorun Haşatı Çıkıyor...Bu Onu Çöpe Atacağım Anlamına Mı Geliyor? Kusura Bakmayın At Hep Dörtnala Koşamaz Arada Bir Dinlendirip Arpasını Suyunu Vereceksin...Yoksa Atar Üstünden Yayan Gidersin...Bu İş Öyle Chopper Kaskını, Gözlüğünü Takıp, Sırtına Deri Ceketler Ayağına Botlar Geçirmekle Olmuyor...O Senin Yol Arkadaşınsa, Seni Sırtında Taşıyorsa Sende Ona Aynı Değeri Vereceksin Ki Daimi Olsun...Yok Ben Uğraşamam Diyorsanız Zaten Yanlış Seçim Yapıyorsunuz...

Saygılarımla...
Konuyu ilk sımdı gordum bastan sona dogru okuyordum ve cevap yazmayanıyetlenıyordum.konunun ne derecede gereksız ve dusuncesız oldoguna ılıskın
Fakat senın yazdıgını gorunce bana fazla bısey bırakmamıssın
Elıne klavyene saglık dostum kapak nıyetınde olmus tam .umarım mesajın dogru mercılerce anlasılmıstır