Alıntı theonlygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yaz geldi herkes biryerlerde mükmmel ya tüm raptorcular yakın zamanda büyük bir yol ustası olacak gibi

bende bir kaç sey söylemek istiyorum
ön farlarınızı 60/65 beyaz ampullerle değiştirin arka stop için yedek kesinlikle şart, hatta yan çantası olanlar ufak ledli stoplar var ondan ekleyebilirler. Bizler için görünürlük çok önemli malum dışarda hayvan çok birinden kurtulsan diğeri çıkıyor karşına

minder olayı mükemmel hatta bu seferki yolculukta komşunun balkonundan çaldım popom rahat etti.
gece yolculuğunda ben montum içine göğüs bölgesini çöp poşeti ile kapladım kollarıda çöp poşeti ile sarıp bantladım soğuğa karşı mükemmel işe yarıyor.
seninde dediğin gibi hepimizin içinde bir mcgayver var
Erkan teşekkür ederim önerilerin için. Uzun yol tecrübesinde sana yetişmemiz pek mümkün değil galiba. :D
Far olayını halledeceğim kesin. Stop için için de, zaten custom çanta yapma hazırlığındayım, çantaların arkalarına monte edeceğim kesin. Hatta akü için de bir güzellik düşünüyorum bakalım.

Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Erkan 60/65 beyaz ampül dediğin kaç watt? Ayrıca farda bir değişiklik yapmadan sadece ampülü değiştirmek işimizi görür mü? (Çok ısındığı için far tasını falan eritir mi yani?)
60/65 kodu mu? Bu soruların cevaplarını istiyorum
Emre bildiğim kadarıyla 60/65; kısa far 60Watt, uzun far 65Watt anlamına geliyor. Bizim standart farlar da 30/35 galiba.
Isınma sorunu için bir şey diyemeyeceğim, ben de merak ettim o kısmını