Bu nasıl bir tercih seçeneği diyebilirsiniz, haklısınız da:mrgreen:
(Not: Konuyu okuduktan sonra, bunların dışında da model önermek serbesttir. :mrgreen
Celil abi ve Salih abi saygılar bizden... Öncelikle size olmak üzere tüm foruma bir konuda fikir danışayım. Kış çıkışı gibi kısmetse motoru değiştirmeyi düşünüyorum. Bir süredir fz6 fazer 2007 takıntım vardı. fakat arkadaşlarım ve biraz da maddiyat kafamı karıştırmaya başladı. arkadaşlarım bana chopper tarzından uzaklaşma chopper sana yakışıyor diyor. Kafam biraz karıştı doğrusu. bunun üzerine bugün gözüme gv650 çarptı. güzel makine. Fiyatı da bir nebze daha düzgün, fazer'a göre...
Siz ne dersiniz, fazer ve gv650 hakkında duyumlarınız ve tecrübeleriniz ne yöndedir.
Biraz daha konuyu açmam gerekirse. 600-650 CC civarı birşey düşünüyorum. Naked, Enduro, Cross sevmeyen biriyim. ocak-mart civarı benimkini elden çıkarıp (kısmetse) bi makine almak istiyorum.
Aklımda 2007 civarı bi "FZ6 Fazer" tutkusu başlamıştı. Arkadaşlarım "chopper sana yakışıyor, gel tarzını değiştirme." diyor. Ama bi çıktım mı kendimi ve motoru yormadan her türlü koşulda uzun yol yapacak motor olsun diyorum. Fazer'ın da biraz esprisi orada aslında. Otobanda bas kırbacı 250km'yi yapıştır. Yayla, dağ, bayır gidecek olduğunda da stabil zeminde enduro gibi davransın. Japon kalitesi, Fiyat aralığı, görünüm ve performansı (Bilmeyenler için: 4 silindir 98 beygirlik bir hayvan), rahatlığı cezbeden yönleri... İki kötü yanı var. Birincisi, fiyatları biraz yüksek gibi, en azından temizleri adına konuşursak. İkincisi ise, 2007 altı modellerde masrafı 1,5 bin lira civarında olan bir kronik rahatsızlığı var.
Arkadaşlarıma kulak verdiğimde ise, aklıma GV650 geldi. sportif duruşu, hızı (Sınıfının; japonlar dahil en hızlısı), Çin makinelerine göre kalitesi, tarzı, fiyat aralığı...
Fakat gv650'nin haliyle dezavantajları var. Bildiğim kadarıyla ki Celil abinin de ekledikleri ile: yedek parça ve servis ağı sıkıntısı başta geliyor. satmak istediğinde elinden kolay çıkaramayacağın bir makine. Kronik sıkıntıları olabilecek bir makine...
"Kırmızı şeytan Fazer" veya "Karizmatik ve şık GV650" :|:|
![]()
(resimler temsilidir)

Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)
:mrgreen: