yani benim yaptığım alete göre kesinlikle iki tarafta doğru emiş değerinde şu anlık bir sorun yok gibi görünüyor.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)yani benim yaptığım alete göre kesinlikle iki tarafta doğru emiş değerinde şu anlık bir sorun yok gibi görünüyor.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)internette şöyle bir ayar tariifi buldum bu tarif araba için anlatılmış fakat motorda aynı fark yok
- İlk Önce Motor Isınmışken Ayar Yapılır
- Motor Çalışırken Ayarı Kapatmaya Başlayın
- Öncelikle Vidayı Sıkarak Devirin Düşmeye Başladığı Yeri Kaydedin
- Sonra Vidayı Devirin Düşmeye Başladığı Yere Kadar Açın
- Bu Yeride Not Edin
- Mesela Örnek Olarak Vidayı Sıktıgınızda 2 Tur Pozisyonunda
- Ve Açarken 3 Tur Pozisyonunda Motor Devri Düşüyorsa Muhtemel Ayar 2.25 Tur Gibi Olacaktır
- Bundan Sonrasını Motorun Performansına Göre Ayarlayın
- 2.75 Turda 2.5 A Göre Daha Dızgın Calısıyorsa Ve Çekiştesorun Yoksa Bunu Kullanın
- Karbüratör Ayarı Her Motor İçin Değişkendir
- Bu Tamamen, Motor Hacmi, Karbüratör Meme Büyüklüğü Vs. Gibi Etkenler İle Doğru Orantılıdır
- Ancak Bu İşi Bir Bilenin Yapması Ve Bunu Yaparken De Kitapçığına Uyması Zorunludur
- Olmadı, Kitapçık Yok, O Zaman Devir Saati İle Ayarlanır. O Da Yok, Kulak İle Dinlenir
- Ancak Uzmanlık Gerektirir
- Kurum Olması, Tamamen Zengin Karışım Olmasından Kaynaklanıyor
- Yani Benzin Fazla Ve Hava Az Olduğundan Çiğ Benzin Atıyor Motorun,
- Ancak Kurşunsuz Benzin, Egsozu Siyah Yapabilir. Buna Da Dikkat Edin. egsozda kurum yoksa Siyah Diye Ayarlar Sakın İle Oynamayın.
2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
istanbul
0 Rh (-)Bu konuda çok fazla bilgim yok ancak bildiğim kadarıyla iki karbüratörün senkronlu olması yeterli değil. Benzin hava karışımı da ideal ayarda olmalı. kısaca iki ayar lazım hem senkron hem hava ayarı.
REGAL RAPTOR 250E 9B
Mardin
0 Rh (+)alper su cihaz sendemi bana da lazım aacil yardım edersen sevinirim
.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)