| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)levent alet hakkında okuduklarımızdan başka bilğim yok o parçaların bence türkiyede bulunması biraz zor çünki servislerde ustalar bile alet kullanmadan elle motoru dinleyerek yapıyor bazı nadir yerlerde cihaz var
şöyle alttaki gresörlük parçalar bir çözüm olabilir
https://www.google.com.tr/search?q=g...w=1024&bih=629
DD250E10-SPYDER
istanbul
0 Rh (+)bunlar prinçten tapılma her hangi bir tornacıya gidersen aynısını yapabilir diye tahmin ediyorum.
hemde daha az masraflı olur bence
RideTo Live, Live To Ride
2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
istanbul
0 Rh (-)Ben de motorunu yeni almış ve daha önceki başlıklarda senkron ve subap ayarlarından ötürü sorun yaşayanları okumuş biri olarak olaya merak saldım araştırmalara başladım. Vesvese mi yapıyorum bilmiyorum ama özellikle motor ısındıktan sonra rölanti baya artıyor sanki sürekli gaz veriyormuşum gibi. Acaba servis motoru kurarken ayarları iyi yapamadı mı?
Hatta şu an baktım ebayde 110 dolar civarı kargo dahil var. yanında o prinç çubuklar da var.
http://www.ebay.com/itm/Motion-Pro-S...ht_2506wt_1170
cihazı aldıktan sonra gerisi bence zor olmaz youtubedan videoları izleyip yapılır.
Peki subap ayarı için de bir alet mi gerek yoksa bu aletle her iki ayar da yapılabiliyor mu?
Konu Ahmet Çakıl tarafından (29.Ağustos.2013 Saat 10:45 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Arkadaşlar yeni makinalarda istisna bir durum olmadıktan sonra kolay kolay ayar bozulmaz takıntı yapıp makinaların ayarlarını bilinçsiz karıştırıp düzenlerini bozmayın
Ahmet senin makinanın ısınınca yüksek çalışma sebebi rolanti ayrındandır karbiratörün üzerinde sağdaki siyah ayar vidasından motor sıcakken yüksek gazla çalışırken ayarla (düşür) soğukken yapılan ayar yanlış olur tutmaz
sibop ayarı için ayar çubukları var ismi aklıma gelmedi onunla yapılıyor ama bu işler uzman kişiler tarafından yapılır makinaları karıştırmayın![]()
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)hatırlatayım, supap ayarı için sentil çakısı var, emme ve egzost supap aralıkları faklıdır. sitede değerleri var.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
istanbul
0 Rh (-)Celil Abi seni dinliyorum ve kurcalamıyorum :D ama motor sıcakkenki rölantiyi biraz düşürücem. 2. viteste gazı bırakıyorum motor kendi başına bildiğin Türkiye turuna çıkıyor :D
acar
istanbul
A Rh (+)Teşekkür ederim.
acar
istanbul
A Rh (+)Arkadaşlar 2 adet cam şişe aldım. Kapaklarına 2 şer adet delik açtım. İki şişeyi bir hortumla birleştirim. Bu hortumlar dibe kadar inecek. Sonra boşta kalan deliklere motora gidecek hortumları takıyoruz. Burada dikkat edilmesi gereken hortumlar şişenin fazla içine gitmeyecek girsin 1 cm kafi. Hava almaması için bali ile iyice üzerini sıvıyoruz. Kurumaya bıkakıyoruz.
Şimdi üstte 2 karbiratörün ortasında yaylı bir vida var sonuna kadar sıkıp 3-3.5 tur açıyoruz. Motoru çalıştırıp her iki şişedeki su miktarı eşit olana kadar ince ayar yapıp bitirdim. Resimlerini yükleyeceğim ama yükleme forumda nasıl yapılıyor bulamadım.
bilmem yaptığım işlem ne kadar doğru egsozda patlama sesi kalmadı.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
iyi çalışmalar.
Konu ozgur tarafından (31.Ağustos.2013 Saat 20:36 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)