iyi yolculuklar arkadaşlar yolunuz açık olsungüle güle gidin güle güle gelin
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
mondial mr 250 destro
Ankara
A Rh (-)iyi yolculuklar arkadaşlar yolunuz açık olsungüle güle gidin güle güle gelin

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)emrehan öncüğüyle sıkıntıların çözülüp geziyi yapmanıza çok sevindim iyi eğlenceler hayırlı yolculuklar şimdi merakla resimleri bekliyorum![]()
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)Ne geziydi be. :mrgreen: Kendimize gelelim, detaylar ve resimler gelecek.![]()
V strom
istanbul
0 Rh (+)faceden resimlerinizi gördüm ve tam çılgınlar gezisi olmuş bravo bir günde 600 küsür km yol yapıp üstüne deniz sefası,
tebrik ediyorum sizleri
RR 350CC SPYDER
ankara
0 Rh (+)Ne geziydi be arkadaşlar.. çok ıyı bır paylaşım,dostluk,sadakat,macera,deneyim, tecrübe,bazı sıkıntılar olduysada hepsının ayrı bı tadı vardı...bu keyfı sürüş ve gezi icin katılan arkadaslara tesekkur ederım...birdakı gezıde gorusmek uzere....
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Hakikaten "NE GEZİYDİ BE!" :mrgreen:
Katılan herkese hem kendi adıma, hem de eşim adına teşekkür ediyorum.
Çok güzel vakit geçirdik.
Dönüş soğuktan dolayı her ne kadar sıkıntılı olduysa da ben şimdiden gülümseyerek hatırlamaya başladım.
Gece çok geç döndük; sabah da işe gitmek zorundaydım; o yüzden fotoğraf ve videolar için yarın akşama kadar izninizi istiyorum. :|
Bu arada gezinin gerçekleşebilmesi için taa İstanbul'dan bize destek veren Celil Abime ayrıca teşekkür ediyorum.
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)emrehan resimler harika emegine sağlık
ama ben macerayıda merak ediyorum![]()
Suzuki GSXF 750
Ankara
A Rh (+)tişikürler süpermen :D
RR 350CC SPYDER
ankara
0 Rh (+)emre tesekkur ederızbana verdıgın cırt cırtlar ve bu karelerı cektıgınız ıcın kardesım..yengeyede ayrı tesekkur.....sanırım bırde vıdeolarımız olacaktı paylaşırsan sevınırım youtube en guzeli...herkesın emegıne saglık ...benzınınız bol olsun...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)