yaşar baba elin tornavida tutuyo diye hiç bişiden korkmuyon.....biz naapçass nerde trak orda bırak....sen kaldığın yerde rektefe bilem yapar devam edersin maaşallah... :lol: :lol:aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)yaşar baba elin tornavida tutuyo diye hiç bişiden korkmuyon.....biz naapçass nerde trak orda bırak....sen kaldığın yerde rektefe bilem yapar devam edersin maaşallah... :lol: :lol:aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
![]()

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)kardeşim aramıza hoşgeldin 22-23 haziranda bizde geleneksel regalraptor buluşması için Eskişehire geliyoruz aramızda görmek isteriz
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
İstanbulHoşgeldiniz :D , bir örtmenimiz daha oldu
Rodaj konusunda bütün arkadaşlar cevap vermişler sağolsunlar..Üstüne dicek yok
![]()
Regal Raptor 250E-9B
Eskişehir
A Rh (+)teşekkürler
aidikurt
FATİH
Musaözü buluşmasına gelmek isterim.Kendime güvenim olursa.Naaparsın acemilik işte....![]()
regal 2007
İstanbul
0 Rh (+)hoşgeldin arkadasım
İstanbulhoşgeldin oakgun. valla yenikoylu nün dediği gibi , istanbulda hor hor bitti alimallah rodajı.
ne yaptın dersen ? bindim bastım gaza ve gittim abicim .
motoru aldığım yer mecidiyeköydü. ordan ikinci köprüye çıktım köprü sonrası 130 km hıza çıktım. 8-10 km olmamıştı henüz..
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)oakgün68 dostum hoşgeldin RR ye
musaözünede hoşgeleceksin daha var kendine güvenecen merak etme sen.
hayırlı ugurlu olsun zaman buludukça açılan başlıkları oku oralarda ufak tefek de olsa senin için sana uygun bilgiler mevcuttur.
şimdi yeni geldin diye seslenmiyorlar rodaj dedin aslında bu konu yazılı başlıklarda mevcuttur ileri ki zamanlarda hemen şırlarız haaa okusana burada başlık var filan diye şimdilik kibar ve nazik davranıyorlar haberin olsun benden söylemesiiii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
yok yok şaka canım her zaman bu forumdaki dostlar nazik ve kibardır ama musaözüne mutlaka gel derim millet nerelerden gelecek .
haydi görüşürüz dostum
Regal Raptor 250E-9B
Eskişehir
A Rh (+)teşekkürler
MotoJunior
iakyürek
Kino
görüşmek dileğiyle...
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)hoşgeldin
musaözünde mutlaka senide görmek isteriz.rodaj için bende kafanı karıştırmayayım bunca yazılandan bir fikir edinmis(mi)sindir
tekerine taş değmesin
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
RR250D/2007
İstanbul
B Rh (+)hoşgeldin oakgun abi (ben 80 doğumluyum).Motorun hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız iyi günlerde kullanmanı dilerim.Benim motor da yeni servis çok zorlama dedi ilk 500km. zaten yeniyim hızlı da gidemem ya da gitmem şimdilik.bu arada vidalar civatalar acayip gevşiyor.devamlı kontrol edip sıkmanı tavsiye ederim. bana da forumdakiler bahsetmişti bir kontrol ettim sadece üstünde duruyordu vallahi hemen sıktım.
34 UY 5765
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)