Başlıktada belirttiğim gibi herkese merhabalar öncelikle ben 3 senedir Jinlun 150-5 kullanıcısıyım , ki hiiiiiiç memnun değilim , her gün bakım yapmak zorundasın her bindiğinden sonra illa ki motora bişey oluyo vs . anlat anlat bitmez tabiri caizsse. Ki zaten cevremde kimseye önermedım hep uzak durun dedim cünkü bu makinenin azabını cok cektim . 1 senedir bıktım artık ne muayene yaptırıyorum ne sigorta , artık o kadar koptum motordan , ama şekli olarak şase olarak cok diri bir motor , sadece şekil için alınabilir , alsan bile 2 gün sonra bütün şekli bozulur zaten , titremeden dolayı nikelajların üzerindeki boya bile atıyor yani o derece

Neyse gelelim konuya , Regal raptor 350 Spyder almayı düşünüyorum en yakın zamanda ve gelecek yaz yaklaşık durmaksızın 5000 kilometre gibi bir yol yapmayı planlıyorum ,

1) Uzun yolda sıkıntı cıkaran bir motor mudur ? Ağız tadıyla seyahat edebilir miyim ?
2)Yakıt durumu nasıldır ? 100'de 4.5 Litre gibi bir duyum aldım , bana saçma geldi ..
3)Yol tutuşu ve titreme durumu nasıldır motorun ?
4)Kronik bir sıkıntısı var mı ? Şanzuman ve keçe durumları nasıldır ? yani motor 5000-6000 kilometreden sonra kendisini salar mı ?

Kafa şişirdim ama kusuruma bakmayın , aslında Çin malından git gide uzak durmaya calışıyorum ama Regalin sağlam şase yapısı hoşuma gitti gecen gün inceleme fırsatım oldu insanı kendine çeken bir yapısı var , zaten bundan sonra bende buradayım beraberiz yani daha benden kacışınız yok :D ... şimdidenn teşekkürler arkadaşlar