Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Arkadaşlar herkese merhaba , aranızda yeniyim , bir şey danışmak istiyorum

Başlıktada belirttiğim gibi herkese merhabalar öncelikle ben 3 senedir Jinlun 150-5 kullanıcısıyım , ki hiiiiiiç memnun değilim , her gün bakım yapmak zorundasın her bindiğinden sonra illa ki motora bişey oluyo vs . anlat anlat bitmez tabiri caizsse. Ki zaten cevremde kimseye önermedım hep uzak durun dedim cünkü bu makinenin azabını cok cektim . 1 senedir bıktım artık ne muayene yaptırıyorum ne sigorta , artık o kadar koptum motordan , ama şekli olarak şase olarak cok diri bir motor , sadece şekil için alınabilir , alsan bile 2 gün sonra bütün şekli bozulur zaten , titremeden dolayı nikelajların üzerindeki boya bile atıyor yani o derece

Neyse gelelim konuya , Regal raptor 350 Spyder almayı düşünüyorum en yakın zamanda ve gelecek yaz yaklaşık durmaksızın 5000 kilometre gibi bir yol yapmayı planlıyorum ,

1) Uzun yolda sıkıntı cıkaran bir motor mudur ? Ağız tadıyla seyahat edebilir miyim ?
    2)Yakıt durumu nasıldır ? 100'de 4.5 Litre gibi bir duyum aldım , bana saçma geldi ..
    3)Yol tutuşu ve titreme durumu nasıldır motorun ?
    4)Kronik bir sıkıntısı var mı ? Şanzuman ve keçe durumları nasıldır ? yani motor 5000-6000 kilometreden sonra kendisini salar mı ?

Kafa şişirdim ama kusuruma bakmayın , aslında Çin malından git gide uzak durmaya calışıyorum ama Regalin sağlam şase yapısı hoşuma gitti gecen gün inceleme fırsatım oldu insanı kendine çeken bir yapısı var , zaten bundan sonra bende buradayım beraberiz yani daha benden kacışınız yok :D ... şimdidenn teşekkürler arkadaşlar

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Anıl aramıza hoş geldin
    benimde ilk makinam 2005 de jinlun 150 idi ilk sezonun sonunda Regal Raptorla takas yaptım o günden beri 5 inci regalimi kullanıyorum kendi klasmanında daha iyi makina yok
    spyder in kasası zaten özel dünyada seri üretim RR dan başka üreten yok bunu beğenmezsen özel TT custom yaptırman gerek :mrgreen:
    2011 - 2012 modellerde blansör var titreşim 0 a yakın
    250cc ler 100 km de 3.5 - 4 lt yakar
    350cc ler 100 km de 4.5 - 5 lt yakar
    uzun yola dayanıklımı ?
    20 gün önce 2 SPYDER 250cc istanbuldan marşa bastık 2500 km ye yakın yol yaptık tüm egeyi gezdik ve hiç bir arıza olmadan maşallah :mrgreen: istanbulda kontak kapattık ilgili linki aşagı yapıştırıyorm http://www.regalraptor.net/forums/sh...highlight=turu

uzun yolda dengesi viraja girişi harikadır ilk kalkışlarda dengesi biraz alışma ister ama kısa sürede alışıyorsun manevrası ön çatal ilerde olduğundan azdır
    2011 -2012 modellerin bazılarında üretimden kaynakalanan ( bir ayar pulunun ince konulmasından dolayı ) vites pedalı sıkışma ve 2 den atma sıkıntısı oldu servis garantiden ücretsiz hallediyor sorun bitiyor

işallah kısa sürede gönlüne bir makina alırsın
    Konu CELİL tarafından (10.September.2012 Saat 12:17 ) değiştirilmiştir.

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Anil hosgeldin,
    Celil 2500km yapti yakin zamanda ama ayni tempoda 5000dersen,yine yapardi.Sen regal raptorlarin bakimini yaparsan bas agritmadan uzun yoluna yapar donersin,cin motorlar arasinda gonul rahatligi ile alabilirsin,su sogutmali sen yorulursun o yorulmaz

burak_332 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak tekin
    öğrenci
     Dd 250e-2
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Anıl aramıza hoş geldin
    benimde ilk makinam 2005 de jinlun 150 idi ilk sezonun sonunda Regal Raptorla takas yaptım o günden beri 5 inci regalimi kullanıyorum kendi klasmanında daha iyi makina yok
    spyder in kasası zaten özel dünyada seri üretim RR dan başka üreten yok bunu beğenmezsen özel TT custom yaptırman gerek :mrgreen:
    2011 - 2012 modellerde blansör var titreşim 0 a yakın
    250cc ler 100 km de 3.5 - 4 lt yakar
    350cc ler 100 km de 4.5 - 5 lt yakar
    uzun yola dayanıklımı ?
    20 gün önce 2 SPYDER 250cc istanbuldan marşa bastık 2500 km ye yakın yol yaptık tüm egeyi gezdik ve hiç bir arıza olmadan maşallah :mrgreen: istanbulda kontak kapattık ilgili linki aşagı yapıştırıyorm http://www.regalraptor.net/forums/sh...highlight=turu

uzun yolda dengesi viraja girişi harikadır ilk kalkışlarda dengesi biraz alışma ister ama kısa sürede alışıyorsun manevrası ön çatal ilerde olduğundan azdır
    2011 -2012 modellerin bazılarında üretimden kaynakalanan ( bir ayar pulunun ince konulmasından dolayı ) vites pedalı sıkışma ve 2 den atma sıkıntısı oldu servis garantiden ücretsiz hallediyor sorun bitiyor

işallah kısa sürede gönlüne bir makina alırsın
    Abi bende ilk başlar motora alışamamıştım hiç ışıklarda duruoruz mesela düz kalkamıyorum yalpalıodum herkes diodu şimdi yeşil yanıo uçuyorum gidiyorum :D rodaj sırasındada vites konusunda sıkıntılıydım baya sertti geçişlerde sorun oluyodu ama şimdi ses bile çıkmıo nerdeyse şıkır şıkır :D yani rodajda motor oturma evresinde olduğu için ufak tefek komik aklilikler oluo aldığın yere götürücek garantiden halledicekler bukadar

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İlginiz için cok cok cok teşekkür ederim , Hasanpaşada çalışıyorum ben , gecen gün OPEL servisinin yanında motosikletçim'i gördüm direk daldım dükkana spyder direkman gönlümde yer etti , sağlamlık acısından görünüm acısından cok iyi yapmışlar cift çatal T şase vs cok güzel gercekten , 1 ay içinde hayırlısıyla motoru alıcam bende sıfır olarak .. sizden öprenecegim cok şey var abilerim hepinizle inşallah bir gün tanışırız , kafamdaki soruları da aydınlattığınızz için cok cok teşekkürler Celil abi senin de maşallahın varmış 2500 km kontak aç sonra dönüşte kapa , cok iyiymiş zaten motor o seviye ısındıktan sonra sorun yapmadıysa daha yapma şansı yok

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)