Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 6 Toplam 9 Sayfadan BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu
Toplam 86 adet sonuctan sayfa basi 51 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı DosT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şikayetvar'a yazmıştım bir ara Asyadan aradılar ve biraz uğraştıktan sonra bana garanti belgesi yollamayı kabul ettiler. Garanti belgsi geldi ve Bostancı servisine motoru c.tesi baktım. Oradaki usta bana bu asya mı diye sordu Sanırım adamlara Ghost 350 ilk defa geliyor. Tabi sorunca bende tedirgin oldum. Neyse servis formu istedim bir bakalım sonra falan yaptılar. Usta motorun direk fabrikaya gitmesi gerekebilir dedi. Motosikletlerin yasal onarım süreci 20 işgünü. Bu sürede yapamazlar ise yeni motor isteyeceğim. Eğer vermezlerse Tüketici Mahkemesine.
    30 iş günü diye biliyorum. Bu da 1,5 aya falan tekamül ediyor. Onu bir incele. Ayrıca dikakt et. onlar da uyanık, son iş günü hala yapmadılarsa sorunu çözdük deyip servis çıkışını yapacaklardır. bu sefer servise tekrar donsen bile yeniden giriş yapacaklar. 30 iş günü davası geçecek. Bu sefer aynı hatadan 3 kez servise gidince itiraz edebilirsin. Tabi burası Türkiye :?

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı dreamrocker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    30 iş günü diye biliyorum. Bu da 1,5 aya falan tekamül ediyor. Onu bir incele. Ayrıca dikakt et. onlar da uyanık, son iş günü hala yapmadılarsa sorunu çözdük deyip servis çıkışını yapacaklardır. bu sefer servise tekrar donsen bile yeniden giriş yapacaklar. 30 iş günü davası geçecek. Bu sefer aynı hatadan 3 kez servise gidince itiraz edebilirsin. Tabi burası Türkiye :?
    30 iş günü otomobiller için garanti belgesi yönetmeliğinden bakmıştım. Motosikletler için 20 iş günü buda 23 gün yapıyor.Bu tür durumlarda yasal süre dolduktan sonra motoru teslim alırsanız haklarınız yok olur. Yasal süreden sonra sizi arasalar bile gidip almayacaksınız ki mahkemede bu tarihte aradık deseler bile yasal süre dolduğu için pek bir şey ifade etmiyor.Haklı çıkarsınız.

Lakin bunlara gerek kalmadı. Az önce arayıp motor hazır dediler birde bakım yaptık 135 TL ödeyeceksiniz diyorlar. Motorun yağını değiştirmişler falan filan bende teslim etmeden önce motorun yağını ben 300km önce değiştirdim değiştirmeyin demiştim. Vitese baktığımız için yağı zaten değiştirmemiz gerekiyordu dediler. Bende vites problemi garanti içinde bir durum yağı bu nedenle boşaltmak zorunda kalıyorsanız sizin sorununuz diye çıkıştım. Tabi kabul etmediler vs. Bende birazdan genel müdürlüğü arayacağım. Bakalım ne diyecekler. Bu garanti ne işe yaradı anlamadım. Zaten benim ustam 125Tl sorunu çözeriz demişti buna yağ dahil. adamlar 135 TL çıkarmışlar.Tam yapmışlarmı oda ayrı bir soru. Yetkili servis motoru tanımıyor.Müdürlükte kolaylık sağlamazsa akşama servisle hararetli bir konuşma olacak gibi. Genel müdürlükle irtibat kurayım gelişmeleri buradan yazacağım.

eralp_goksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eralp Göksu
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B 2011
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    30 iş günü otomobiller için garanti belgesi yönetmeliğinden bakmıştım. Motosikletler için 20 iş günü buda 23 gün yapıyor.Bu tür durumlarda yasal süre dolduktan sonra motoru teslim alırsanız haklarınız yok olur. Yasal süreden sonra sizi arasalar bile gidip almayacaksınız ki mahkemede bu tarihte aradık deseler bile yasal süre dolduğu için pek bir şey ifade etmiyor.Haklı çıkarsınız.

Lakin bunlara gerek kalmadı. Az önce arayıp motor hazır dediler birde bakım yaptık 135 TL ödeyeceksiniz diyorlar. Motorun yağını değiştirmişler falan filan bende teslim etmeden önce motorun yağını ben 300km önce değiştirdim değiştirmeyin demiştim. Vitese baktığımız için yağı zaten değiştirmemiz gerekiyordu dediler. Bende vites problemi garanti içinde bir durum yağı bu nedenle boşaltmak zorunda kalıyorsanız sizin sorununuz diye çıkıştım. Tabi kabul etmediler vs. Bende birazdan genel müdürlüğü arayacağım. Bakalım ne diyecekler. Bu garanti ne işe yaradı anlamadım. Zaten benim ustam 125Tl sorunu çözeriz demişti buna yağ dahil. adamlar 135 TL çıkarmışlar.Tam yapmışlarmı oda ayrı bir soru. Yetkili servis motoru tanımıyor.Müdürlükte kolaylık sağlamazsa akşama servisle hararetli bir konuşma olacak gibi. Genel müdürlükle irtibat kurayım gelişmeleri buradan yazacağım.
    Sesını yukseltınce, bır de konusmanın ıcıne bu ısı cozmezsenız mahkemeye kadar gıderımı ekleyınce kesıyolar seslerını. 3 kere aynı sey basıma geldı. Hepsınde garantılık seylerı garantı kapsamına gırmez dedıler. Bız de bahsettıgım konusmayı yaptık. Hepsınde de garantıden yapıldı. (Motorland Ahmet beyle yapıldı bu konusmalar.)

Kolay gelsın.. :|

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    önder yağ yeni olunca onu temiz kaba boşaltıp yeniden makinaya koymak zorunda hadi onu yapmadı 2 lt yağ en fazla 50 tl üzerindeki fiyat farkı nerden geliyor onlara bakım yap diye kim söylemişte bakım ücreti çıkartıyorlar bunlar tamamiyle tüm masrafı müşteriye kitleme taktikleri çok sinir bozucu şeyler

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önder yağ yeni olunca onu temiz kaba boşaltıp yeniden makinaya koymak zorunda hadi onu yapmadı 2 lt yağ en fazla 50 tl üzerindeki fiyat farkı nerden geliyor onlara bakım yap diye kim söylemişte bakım ücreti çıkartıyorlar bunlar tamamiyle tüm masrafı müşteriye kitleme taktikleri çok sinir bozucu şeyler
    Aynen Celil abi gelen geçene keriz muamelesi yapıyorlar.Şimdi Müdürlük ile görüştüm akşama kadar dönüş yapacaklar. Yalnız olumsuz dönseler bile benden alacakları en fazla 50 TL falan olur. Hayatta 135 TL ödeme yapmam. Yani pire için yorgan yakan biriyim. Üşenmem uğraşırım. Birde çözdüklerinden emin değilim. Umarım haksız çıkarım ama 1 aya kalmaz vites sorunu tekrarlayacak.

mrtglc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat GÜLEÇ
    tekniker
     GV 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Verme kardeşim 5 kuruş bile verme. eğer makine garanti kapsamındaysa işçilik falan talep edemezler. bence sadece 2 litre yağ parası ver oda 40 Tl falandır kaliteli bişeyse. Fişinide almayı unutma :D

Önder Karaca
    Sistem & Network Uzmanı
     Ghost 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    75 TL ödeme yaptım. Adamlar şanzımanı açmışlar onu açtıkları için 50 TL istiyorlar 30 TL de işçilik mi ne. Bu bunlara ilk ve son para verişimdi daha beş kuruş vermem. Şimdilik çözmüşler bakalım zaman gösterecek herşeyi..

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    75 TL ödeme yaptım. Adamlar şanzımanı açmışlar onu açtıkları için 50 TL istiyorlar 30 TL de işçilik mi ne. Bu bunlara ilk ve son para verişimdi daha beş kuruş vermem. Şimdilik çözmüşler bakalım zaman gösterecek herşeyi..
    Önder rakam katlanılır bir seviyeye inmiş işallah sorun halledilmiştir bir daha sorun çıkarmaz geçmiş olsun

serhatsezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serhat Sezer
    Endüstri Mühendisi
     Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Merhaba,
    1 ay önde 250CC Spyder almıştım ve maalesef 2. vitesten atma problemi benim motorumda da çıktı. Motorland Ahmert Bey 'e motorumu geçen hafta cumartesi günü teslim ettim. Hem vites atma problemi tamiri hem de 300 km bakımı için. Çarşamba sabahi gidip motorumu aldım, sefaköy rampasında 2.viyeste yüklendim ve hiçbir problem olmadı. Vitesten atma konusunu tamamen halletmişler. Sadece 300 bakımını için 50 tl ödedim.

Tek takıldığım nokta, motoru bakım için teslim ettiğime dair bir evrak, form vs vermediler. Özellikle sordum ancak böyle bir uygulamaları yokmuş, ben pek anlam veremedim.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı serhatsezer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba,
    1 ay önde 250CC Spyder almıştım ve maalesef 2. vitesten atma problemi benim motorumda da çıktı. Motorland Ahmert Bey 'e motorumu geçen hafta cumartesi günü teslim ettim. Hem vites atma problemi tamiri hem de 300 km bakımı için. Çarşamba sabahi gidip motorumu aldım, sefaköy rampasında 2.viyeste yüklendim ve hiçbir problem olmadı. Vitesten atma konusunu tamamen halletmişler. Sadece 300 bakımını için 50 tl ödedim.

Tek takıldığım nokta, motoru bakım için teslim ettiğime dair bir evrak, form vs vermediler. Özellikle sordum ancak böyle bir uygulamaları yokmuş, ben pek anlam veremedim.
    Serhat geçmiş olsun sorunun çözüldüğüne sevindim normalde servis makinaya giriş kaydı açıyor form dolduruyor bu durumda biraz cinlik yapmışlar kronik arıza olduğundan kayıtlara girsin istememiş olabilirler

Sayfa 6 Toplam 9 Sayfadan BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)