Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emir beraber gittik biliyorsun olaya doğrudan malı kötüleyerek ve para ödemeyeceğini belirterek girdiğin için tavır yedin.Bu durumda servis tavır koyma konusunda haklı.Servis her şanzımanı arıza yapan motosikleti araştırmadan etmeden garantiye sokmaz maalesef .Sonuçta adamlar hertürlü insan profiliyle uğraşıyorlar herkez doğru söyleyecek dürüst olacak diye bir kural yok.Eğer hata sende değilse deforme olan parçaların durumundan zaten bunu anlıyorlar.

Bana da sana verilen cevabın aynısını söylediler.Bende motorumu düzgün kullanıyorum.Hatanın bende olmadığını söylememe rağmen ,açıp bakalım sıkıntı parçadaysa garantiye sokarız dediler.Sorunun kullanımdan kaynaklanmadığı konusunda Kendime güvendiğim için motosikletimi servise bıraktım.

Aynı şey bir Japon veya Amerikan markasının motosikletinde de yaşanabilir zanetmiyorum ki sorgusuz sualsiz araştırmadan incelemeden garanti kapsamına alınsın.Biraz sağduyulu olmak lazım serinkanlı olmak lazım bu konularda.
Orası öyle ama dikkat edersen ben üzerine gidince geri vites taktı ve emre motor hakkında söylenenler yazılanlar ortada ben bırakamıyorum çünkü sürekli işe gidip geliyorum bu haftasonuda hava son olarak güzel pazartesi yağmur var önümüzdeki pazar günü bırakacğım bakalım ne olucak.Bu arada o gün söylmeyi unuttum makineye bağlama konusu hakkında bu aletler karbiratörlü büyükte enjeksiyonlu aletler bilgisayarlı olduğu için bilgisayara bağlanarak ayar yapılır bizim makinler ise manuel hortumla bağlanır elle bakılır aklında olsun.