| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Ghost 350
istanbul
A Rh (+)Herkezin sorunun giderildiğine sevindim.Benim de problem çözüldü.Ustam dişli tarafında bir yaydan bahsetti. Bu yay işlevselliğini yitirmiş.Yenisi ile değişitirdi.Şimdi Çok şükür saat gibi boşa düşme takılma gibi sorunlar yok oldu.Ama yayın zamanla tekrar değişmesi gerekebilirmiş.Özel bir yay yaptıracağım.
Keyifli şürüşler.
Ghost 350
istanbul
A Rh (+)
Ghost 350
istanbul
A Rh (+)Maalesef yay durumu tekrarladı arkadaşlar.Şuan vitesi 1 e taktığımda vites pedalı orada kalıyoryada 1 e atıyororum boşa geçiyor. Çok sağlam bir yay bulmalıyım ve değiştirmeliyim oldukçada zahmetli bir iş. Sizce bu yayın malzemesi ne olmalı? Demir-Döküm işiyle uğraşan arkadaş varmı aramızda.Ya da sağlamını bulabileceğim bir yer bilen?
Resimdeki gibi Milin ortasından geçen yay ve ona bağlı vites pedalına giden zamazingo. Vites konusunda sıkıntı yaşan arkadaşlar yardımı olabilir.
![]()
Konu DosT tarafından (13.November.2012 Saat 11:04 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)önder yay kendini çok çabuk bırakmış orjinal daytona yayını bulup taksan bence dayanır çünki bizim daytonlarda öyle yay sıkıntısı olmadı bu demektirki yayları iyi motorland servis ustası ahmet şanzumanda iyi kaç tane şanzuman toparladı sorun çıkmadı belki ellerinde yay olabilir istersen bir sor kolay gelsin![]()
Ghost 350
istanbul
A Rh (+)
Ghost 350
istanbul
A Rh (+)Şikayetvar'a yazmıştım bir ara Asyadan aradılar ve biraz uğraştıktan sonra bana garanti belgesi yollamayı kabul ettiler. Garanti belgsi geldi ve Bostancı servisine motoru c.tesi baktım. Oradaki usta bana bu asya mı diye sorduSanırım adamlara Ghost 350 ilk defa geliyor. Tabi sorunca bende tedirgin oldum. Neyse servis formu istedim bir bakalım sonra falan yaptılar. Usta motorun direk fabrikaya gitmesi gerekebilir dedi. Motosikletlerin yasal onarım süreci 20 işgünü. Bu sürede yapamazlar ise yeni motor isteyeceğim. Eğer vermezlerse Tüketici Mahkemesine.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)