Yap şu organizasyonu da biraz da biz şarj olalım. Oraya çadır kurulabilir mi. Wc olayı varsa hepsi tamam sa yaz 7-8 Temmuz 2007speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Yap şu organizasyonu da biraz da biz şarj olalım. Oraya çadır kurulabilir mi. Wc olayı varsa hepsi tamam sa yaz 7-8 Temmuz 2007speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
Regal Raptor
İstanbul
0 Rh (+)bende hafta sonu yalova çınarcık ve esenköy yapmıştım.yolda selamlaştığım arkadaşlar sizlerdiniz demek.
güzel bir gün geçirmişsiniz paylaşım için teşekkürler.
aksu abicim demek kamp hasretiniz var, :D bence arkadaşlar bir organizasyon yaparsa çok güzel ve uygun yerler.
takipteyim. herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar.
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)oooo.... kovboylarda var orda kızılderili tişörtler bu sitede heyecan eksik olmayacak anlaşılan. maceradan maceraya sür motorları yürü be CHOPPER KOVBOY regalciler tutar senii.speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
![]()
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
DURUM ANLAŞILDI ! Hafta sonu geldiğinizde , detaylı konuşalım o zaman ! Ben de çok mutlu olurum inanın !
Bu arada Fatih arkadaşım , Motofest I'de o kadar çalıştık ki, gece gelen misafirler, yağmur yağdı diye , konser malzemelerini içeri taşımalar, 2 tane yarış otomobili gelmişti hatırlarsan, hatta , Subaru İmpreza, sahilde kumlarda gazlamıştı, o arkadaşlarla ilgileniyiim filan . Tanışmışızdır ama emin ol zaten kafa da iyiydi. Kusura bakma hatırlayamadım. Ben buyum bak bakalım , senin tanıştığın mıyım?
![]()
Bursabiri seni durdursun..in o arbanın üzerinden..altına bir makina geçtimi hemen üzerine çıkıyosun yaw.hastalıkmıdır nedir bu...götürün şu herifi psikiyatr a
BursaÖyle günün en güzel fotosu olmazzz ! Ben yokum çünkü. Sahi yaa cozi , resmin çekildiği an ben nerdeyim ,niye yokum, niye haberim yok yaa? Alla alla???? :?: :o :? :?
Bursakeşke sende o pozun içinde olsaydın.gerçi o poz olurmuydu bilemiyorum ama olsunspeedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
Bursaben görmedim o yerleri.hee şu rakı mangal şelale olayı bende şimdiden keyif yapmaya başladı.ne zaman bu organizasyon?ayrıca bu organizasyonu yaparsan arkadaş beach clupdaki gibi aç kalmayız değilmi?speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
:D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)