açıkçası ben üzüldüm , Cgman ; sanırım belli bir yaşa gelmiş , bazı şeyleri artık anlayabilen bir insan yaşamış ve yaşamışlığı vardır , şurada konuştuklarını ve yaşadıklarını , detaylı bir şekilde oturup düşünürse , kendini ne halde görecegini bilmiyorum , kullandıgın o durmadan sıkıntı yaşıyorum dediğin motorun aynısı Asya'dada var Regal Raptor'dan memnun değilsen isim değişikliği yapıp gidip onu da alabilirdin engel olan olmamıştır sanırım ? sen o kadarcık km'de o motoru o hale getirebildiysen , ben motordan değil senden şüphe duyarım, ki benim 150 lik jinlun'um var 2005 model 4.000 km ye geldiğinde 2 yıl yattı , sonra garajdan cıkardım , hiç abartısız sadece aküsü bitmişti , takviyeyle calıştırdım ve aküyü değiştirdim sadece, ve ben motoru cok sıkıştıran bir insanım , jinlun'da bi çin malı , ve şu anda ne yağ değiştirdim , ne balata değiştirdim , hiç bir ama hiçbişeyini değiştirmedim bakmadım da , çünkü önemsemiyorum , ama 8.319 km 'de motor ,benim bir akrabam daha aldı 350'lik bir daytona , 2011 model , şu anda 35.000 'de ve hep uzun yol yapan bir abim , gazeteci mesleği icabı hep motosiklet üzerinde olmak zorunda , hiç bir şikayetini duymadım , senin gibi önemsemeyip o vites atmalarını gidip yaptırmasaydı senin gibi üşenseydi ,onunda başına gelebilirdi ama , gidip anında yaptırmış halletmiş adam , ve 35.000 'de bir makinaya sahip , ben haksız oldugunu ve , senin pek bu işten anlamadıgını düşünüyorum , motor sürmekle , motor sürmek bir değildir , abilerim uzun bi yazı oldu ama , hepinizden özür dilerim , iyi geceler .

Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)