Arkadaşlar hikayeyi uzunca anlatacağım sorunu anlayabilmeniz için.

İlk önceleri İzmir'deyken arka diskin ordan, düşük hızlardayken ses geliyordu. yani düşük hız dediğim şöyle diyelim 50 ile gidiyorsunuz kırmızı ışık yanıyor yavaşlıyorsunuz hızınızı 10km den 0km ye düşürürken uzuun bir garç sesi geliyor. Frene basmanıza gerek yok motorun hızını 10 km ye düşürün freni bırakın yinede o sesi yapıyor. taaki motor durana kadar.

İzmir'deki ustama gittim çantanın balataya baskı yaptığını çantayı çıkarınca sesi olmadığını anladık ve çantaya inceden bir heybe demiri tarzında birşey yaptık ve çantanın baskı yapmasını önledik. Ses geçmişti sürdüm denedim ses yoktu.

Okulum nedeniyle atladım motora geldim eskişehire uzun bir süre yine sıkıntı yoktu birden lanet ses yine başladı çantanın baskı yapmamasına rağmen. Ama sadece 2 kişi binince oluyordu tek kişi binerken sesten eser yoktu.

Eskişehirde servisi varmış diye servisine götürdüm balatanın orda birtane lastik var o bitmiş dedi. iyi dedim yenisini takalım yok dedi gelmez bir ay. gerçekten umursamıyolar ve hiç bir işinizi görmüyor Eskişehir Motor.

Bende gittim ön balatanın lastiğiyle arka balatanın lastiğini değiştirdim. Ses geçti tabiki, oh kurtulduk diyordum ki. Alakası var mıdır bilmiyorum Motoru yıkattığım günden sonra sorun tekrar başladı üstelik bu kez 2 kişi binmeye falan gerek yok tek başıma binerken ses yapıyor hemde 10-0 km arası değil 15-0km hızlarda falan bayağı yüksek bir sesle garçlıyor.
İnce ses değil arkadaşlar o sesten bahsetmiyorum çok koyu bir ses. Balatalarda gram baskı yok şuanda çantaları çıkarıp dahi denedim balatanın ordaki ufak lastikleride değiştirdim ama işe yaramadı. Ha birde biraz dolaşıp geldim mi disk ateş gibi oluyor.

Servise götürmek istemiyorum artık uğraşmıyorlar sallıyolar. çok yoğunuz deyip oturup çay içiyorlar.

Çok uzun yazdığım için özür diliyorum ama sorunu kendim çözemediğim için belki bir abimiz olayı bir yerden kapar diye uzunca yazdım.