Tamam aldım gazı gidiyorum birazdan
Abilerim yeni birşey keşfettim şimdi gidince ustayada söyleyeceğim. Frene hafif boşluğunu alır şekilde bastığım zaman discler üzerindeki o baskı kalkıyor, ses yapmasıda kesiliyor.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR / DD 250E-10
İzmir
0 Rh (+)Tamam aldım gazı gidiyorum birazdan
Abilerim yeni birşey keşfettim şimdi gidince ustayada söyleyeceğim. Frene hafif boşluğunu alır şekilde bastığım zaman discler üzerindeki o baskı kalkıyor, ses yapmasıda kesiliyor.
Konu Meph tarafından (05.Ekim.2012 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
RR / DD 250E-10
İzmir
0 Rh (+)Bugün uğradım yine biraz kurcalayıp sprey sıktılar ama sorun devam ediyor. Devam ederse haftaya gel dediler, suratsızlık falan yapmıyorlar ancak sorunuda çözemiyorlar. Balata değiştirsek yine aynı dedi. Kaliteli balatada yokmuş, dediğiniz gibi klipsler falan sıkıyor olmasın abi dedim ama yok yok hayır falan dedi. Neyse bir kaç hafta idare edicem yoruldum çünkü motor tamir etmekten ettirmekten zaten parada kalmadı, şehir dışında öğrencilik ile boğuşmaktayım. bir sorun bitiyor yenisi başlıyor aldığımdan beri keyifle binemedim. Tam mis gibi gidiyorum derken ordan cart, burdan cart. Varsa tavsiyeniz yine dinliyorum abilerim.
dd150e
izmir
B Rh (+)balatanın ısınmasını bağlayacağım nokta; demekki sürtüyor ama aşırı değil .açıp bakmadım ancak frene basıp bıraktığında otomobillerdeki gibi balataların kampanadan uzaklaşmasını sağlayan bir yay olması lazım .bu yay kopmuş aşınmış yada herhangi bir sebeple görevini yapmıyor olabilir.bu uzaklaştırma görevini yapan her ne ise onu kontrol et bence .açmadan önce arka frenin ayar vidasını biraz gevşet dene geçmez ise dediğim gibi geri açma tertibatını ara bulamassan yay vardıda düştü sonucuna ulaşabilirsin ..geçmiş olsun.
RR / DD 250E-10
İzmir
0 Rh (+)teşekkür ederim cengiz abi, bir sökeyim tekrardan takayım yaylı yeri hatırlıyorum usta yaparken görmüştüm. güzelce oturtayım. olmadı zaten sanayiye gidip araba fren ustaları varmış onlara götürücem son çare.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)işi bilen bir usta çözer zaten bakabileceği pek fazla bir yer yokki kolay gelsin
RR / DD 250E-10
İzmir
0 Rh (+)Bu sabah verdim motoru, akşam üstü aldım. Halletmiş Alaattin usta. Sorunun fren merkezinden olduğunu söyledi, sabah ta bir arkadaşın önerisi üzerine yayından falan mı acaba usta dedim. Yay yok bunlarda dedi bilginize. Neyse sonunda mutluyum. Tekrardan ücret almadı, 50 liraya daha öncede aynı sorun için uğraşmış ön arka balataları falan yağlamış temizlemiş zımparalamıştı. Sorun geçmeyince bu sefer halledip ücret almadı.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)