| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
İstanbul
A Rh (+)Celil abiden sonra sizde içimi rahatlattınız. Arada kalmış olduğum iki motor var ikisininde km si ve fiatı aynı
fakat bir tanesi 2009 model 350cc - diğeri 2011 model 250cc hangisini seçmeliyim onu düşünüyorum fakat 2011 lerin balansörlü olması beni 2011 250cc ye yaklaştırıyo .
YOK
İstanbul
A Rh (+)Vitesli motor kullanmayı bilmeyen biri olarak umarım 1 aylık bi antreman dönemi bu kullanım sıkıntısı korkularımın ana bölümlerine yeterli olur.. :D
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Bende senin gibiydim merak etme, üzerine bin 360 km sonra inince bi bakmışsın öğrenmişsin
Hayırlı olsun.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
RR DD250-E 9B
bursa
A Rh (+)Vitesli motor kullanmaya başlarken benim de korkularım vardı emin ol 1 aydan önce motoruna alışırsın...
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)Tıpkı sen gibi Ben de bisikletten spaydera geçtim ve iki üç günde alıştım ama hala temkinli kullanıyorum ki zaten Bu da kötü bişey değil![]()
YOK
İstanbul
A Rh (+)spyder alev desenli olanlarında balansör olmama gibi bi durum varmı ?
bulduğum bir motor var 2011 model yazıyo alev desenli fakat balansör olup olmadığını bilmiyor kendiside ? Bilgisi olan varsa açıklarsa çok sevinirim
YOK
İstanbul
A Rh (+)yahut balansörlü olmasının ''x'' bi ustanın dediğine göre motorun bazı parçalarına zarar verip arıza çıkartma olasılığı varmıdır ? kısacası spyder alırken balansör olup olmadığına dikkat edilmelimi , ne denli önemlidir ve (+) ları (-) leri nelerdi ?
şimdiden teşekkürler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)