Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

yener konu
    Otel İşletmeciliği
     aprilia leonardo+cbr600f
     Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

en kötüsü bumu

sanırım ancak bu kadar kötü olabilir :( benzin hortumu yırtık,depo delik,lastikleri yamuk vibrasyon hala hat safhada civataları hala dökülmekte depo kapağıda en sonunda bozuldu (motor 200 milde) :frown: anlamadım nedir bu arkadaşlar en kötüsünü benmi aldım walla kötü bi niyetim yoktu iki tur atarım keyif yaparım dedim.burda varsa 1-2 tane var durduğu yerde 5-6 kişi toplanıyor başına ilginç diye bende ona tav oldum ama berbat olamaz alacak olan varsa almasını bu dd100 den.polat kardeştede var o da memnun değil sanırım problemlerden bir inci hocam memnun onunkide custom olmuş artık allah lardan saklasın güle güle binsin onu saymıyorum bu beter dd100 den

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Arkadaşım yazdıkların ilginç bu arızalar herkeze denk gelebilecek şeyler ama hepsinin aynımotoradenkgelmeside seninkısmetin herhalde bu yazdıkların sevkiyat sırasında olmuş olabilir sandığın içinde gemilerde kamyonlarda ama hepsinin garanti dahilinde yapılması gerekir diye düşünüyorum bence servise yada aldığın yere git bide Yaşarkomutanımın deyimiyle al eline zopayı olmadı biz gelelim topluca
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Re: en kötüsü bumu

Alıntı ykonu Nickli Üyeden Alıntı
    sanırım ancak bu kadar kötü olabilir :( benzin hortumu yırtık,depo delik,lastikleri yamuk vibrasyon hala hat safhada civataları hala dökülmekte depo kapağıda en sonunda bozuldu (motor 200 milde) :frown: anlamadım nedir bu arkadaşlar en kötüsünü benmi aldım walla kötü bi niyetim yoktu iki tur atarım keyif yaparım dedim.burda varsa 1-2 tane var durduğu yerde 5-6 kişi toplanıyor başına ilginç diye bende ona tav oldum ama berbat olamaz alacak olan varsa almasını bu dd100 den.polat kardeştede var o da memnun değil sanırım problemlerden bir inci hocam memnun onunkide custom olmuş artık allah lardan saklasın güle güle binsin onu saymıyorum bu beter dd100 den
    aslan kardeşim sen kimden aldın bu motoru
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

dd100e - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yasin odabaşı
    Öğrenci
     dd100e
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

dd100e

abi bende de var dd100e canavar gibi 1786 km de çokta iyi bi sorunum yok hçte dağılmadı motorum yolda falanda kalmadım sana niye böyle oldubaba yaaa

yener konu
    Otel İşletmeciliği
     aprilia leonardo+cbr600f
     Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    servise bıraktım tabiiki garantiden yapıyorlar ama serviste berbat. benzin akıtıyor diye bıraktım,ikinci gidişimde 2 gün geçmişti ve hala akıtıyordu usta dediki sen arabanı bırak gel ben hallediyorum yok dedim sabah alırım sabah gittim hala akıtıyor bu ne dedim ?? baktı hemen yapıyorum dedi ama elimde kalacak 2-3 dk bakındı depo delik dedi ağzıma geleni söyledim bende bitsin şu işler garanti kapsamı dışı bırakıp kendi bildiğim yere yaptırıcam. sağolun bu arada toplanıp gelmenize gerek yok arkdaşım :mrgreen: :mrgreen: ama garanti ben bu ustayı dövecem harbi dövecem ha bu arada 2,5 hafta oldu plakayıda çıkartmadı bayi şimdi gidiyorum önce bayiye sonra servise ikisiylede kapışacağm harbi gerildim ya yok böyle birşey olamaz. eğer bu site,sizler böyle memnun olmasanız diyeceğimki bu regalin hepsi böyle atacağım başlarına motoru yerim parasınıda motorunuda diyeceğim ama sizler sayesinde biliyorumki bu yapacaklarımı haketmiyen bir marka. tr distribütörü ve üreticileri bence sizlere defalarca teşekkür etse az..

polat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Polat OĞUZ
    motosiklet bayii
     DD250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8

Re: en kötüsü bumu

Alıntı ykonu Nickli Üyeden Alıntı
    kardeşim bendede var biliyorsun ama vibrasyon dışında şu ana kadar sadece aküde problem yaşadım oda değişti şimdi canavar gibi çalışıyoo sana denk gelmiş kardeşim baya arıza saymışın üzüldüm valla daha da yeni motor :(

yener konu
    Otel İşletmeciliği
     aprilia leonardo+cbr600f
     Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    tipi güzel ya kardeş artık diyorum mağazaya vitrinlik koyayım hoşta durur yakışır..
    morte alla (f-i) anela

Polat OĞUZ
    motosiklet bayii
     DD250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    sende haklısın kardeş bende bu kadar sorun yaşasaydım bende böle düşünürdüm herhalde

dd100e - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yasin odabaşı
    Öğrenci
     dd100e
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

motor

abi dd100 den herkez memnun bende bi aküde sorun yaşadım yok sa motor cana var gibi 80 90 kmh gördüm motorda tık yok sadece çok yakıyo polat abi de memnun zaten kardeş sende birazda şans yokmuş

Polat OĞUZ
    motosiklet bayii
     DD250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    sıkma canını ykonu kardeş bir git servise bakalım ne dicekler hala garantide zaten bakalımm belki güzelce toparlarlar motoruu

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)