Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Shadow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    celil abi daytona 250 alsak,dişli değiştirme yöntemi ile yokuşlarda bayılma sorununu çözebilirmiyiz.araştırdıgıma göre 250 cc ye motor kasası agır geliyo imiş ne dersin bide şu 2 ilan için yorum yaparmısın hangisi mantıklı
    bu motorla takasa giriyorum üste 3000 veriyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9522074/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4569589/detay/
    ikiside sıfır ayarında temiz görünüyor gerisi bütçene hangisi uyuyor a kalıyor
    Konu CELİL tarafından (09.November.2012 Saat 11:15 ) değiştirilmiştir.

özgür y.
    öğretmen
     yok
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    öneclikle tekrar iyi dilekleriniz için teşekür ederim....
    bütçe konusunda çok fazla bir sıkıntı yok.... 250cc ye 8.250 TL 350 cc ye yaklaşık 9.000 TL fiyat verdi... aradaki 750 - 1000 tl yi sorun etmem... ancak sadece kullanırken keyfimin kaçmasını istemiyorum... 22 yıl sonra motor kullnamaya geri döneceğim... en azından yollda kenara çekip gelip geçenlerin halime acımarını istemem.....( izmir manisa arasında bir kaç kez.. bazı çinli markaların kenara çekmiş sürücüsünün yola çömelmiş dertli dertli bakındığına şahit oldum.... marka vermeye gerek yok .... ama aynı durumu yaşamak istemiyorum)
    Aslında açık olmak gerekirse.... 6 yaşında bir kızım var.... benim gibi o da motorsiklet delisi...sanırım motor aşkı genetik... ) onu bazen oyun salonlarına götürüyorum.. bütün paramı o motorsiklet şeklindeki oyuncaklara harcatıyor..)) yani işin gerçeği.. kızımla yollarda gezerken yolda kalmak istemiyorum.... şuanda ellerinde sadece 2500cc daytona varmış.... ama acelem yok eğer al 350 cc yi kafan rahat etsin derseniz bekleyeceğim getirecekler.... yok boşver... çok bir fark yok al gitsin 250cc diyorsanız gidip 250cc yi alacağım.... gerçi buralarda kış başladı artık... 22 senedir binmiyorum bir kaç hafta daha beklerim... 350cc yi getirtirm.... nedersiniz.......
    şimdiden anlayışlı ve sabırlı bir şekilde sorularıma yanıt verdiğiniz için tekrar teşekürler....

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    özgür ben bu yaz 250 cc spyder 2 makina (daytona ile motorları aynı) ile 2500 km eğe turu yaptım her türlü zorladık ama maşallah hiçbir arıza olmadan döndük bizim RR lar uzun yolu çok sever keyif verir
    almışken bunca yıldan sonra 350 cc al senelerce sıkılmadan bin derim
    ayrıca aldıgın 250cc fiyatına istanbuldan tanıdıgım bayilerden 350cc sıfır makina bulabiliriz sana kargoylada gönderir

özgür y.
    öğretmen
     yok
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    teşekürler Celil kardeş..... bakalım sanırım dediğin gibi yapacağım.... 350cc alacağım.... şimdi işler biraz yoğun... ama öyle çok beklemeyeceğim....
    bu arada bir şey daha sormak istiyorum. eski motorumda egzozu ile oynamıştım.. gerçi sene 1992-93 gibi başım derde girmedi... ama sanırım şu desibel işi biraz baş ağrıtıyormuş..... ben alacağım motorun egzosu ile oynamayı duşunuyorum... şu desibel sınırı nedir motorsikletlerde.... bir ara TT chopperın sahibi trt de programa çıkmıştı ve yanlış hatırlamıyor isem.. bir rakam sınırı varmış ama rakamı hatırlamıyorum (900 lü bir rakam söyledi ama birim olarak ne demişti hatırlamıyorum. gerçi adamın yaptığı motorlar ruhsat alığına göre sanırım oldukça yüksek bir desibele kadar esneme var)... bu konuda bilr bilginiz varmı.... yani polisle papaz olmadan egzos sesi ile ne kadar oynayabilirim...copper a binipte o sesi doyasıya duymamak olmaz... sesi duyayım derkende zırt pırt ceza ödemeyelim..

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı özgürY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekürler Celil kardeş..... bakalım sanırım dediğin gibi yapacağım.... 350cc alacağım.... şimdi işler biraz yoğun... ama öyle çok beklemeyeceğim....
    bu arada bir şey daha sormak istiyorum. eski motorumda egzozu ile oynamıştım.. gerçi sene 1992-93 gibi başım derde girmedi... ama sanırım şu desibel işi biraz baş ağrıtıyormuş..... ben alacağım motorun egzosu ile oynamayı duşunuyorum... şu desibel sınırı nedir motorsikletlerde.... bir ara TT chopperın sahibi trt de programa çıkmıştı ve yanlış hatırlamıyor isem.. bir rakam sınırı varmış ama rakamı hatırlamıyorum (900 lü bir rakam söyledi ama birim olarak ne demişti hatırlamıyorum. gerçi adamın yaptığı motorlar ruhsat alığına göre sanırım oldukça yüksek bir desibele kadar esneme var)... bu konuda bilr bilginiz varmı.... yani polisle papaz olmadan egzos sesi ile ne kadar oynayabilirim...copper a binipte o sesi doyasıya duymamak olmaz... sesi duyayım derkende zırt pırt ceza ödemeyelim..

Yeni yönetmeliğe göre 78 desibel sınırı var 78 desibel i geçmiyorsa kusur yazılmaz geçiyorsa ağır kusur.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni yönetmeliğe göre 78 desibel sınırı var 78 desibel i geçmiyorsa kusur yazılmaz geçiyorsa ağır kusur.
    tabii bu durum sadece muayene yaptırırken geçerli ama ben db ölçümü yapan istasyon duymadım kulakla dinleme hesabı yapıyorlar ve genel olarak bizim motorların sesi diğer büyük makinaların yanında lafı bile omaz
    yollarda (istanbul için) polisler bize birşey demiyorlar
    hele izmir gibi race motor cenneti bir yerde onların modifiye eksozları yanında küçük 350cc cik eksozumuzun lafı bile olmaz bence

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)