Şimdi Hava güzel olduğu taktirde PAZAR günü işi olmayıpta RönePark'a gelmeyen n'olsun? Söyleyin N'olsun?
1- dreamrocker
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yk
yk
B Rh (+)Şimdi Hava güzel olduğu taktirde PAZAR günü işi olmayıpta RönePark'a gelmeyen n'olsun? Söyleyin N'olsun?
1- dreamrocker
Konu CELİL tarafından (24.November.2012 Saat 13:52 ) değiştirilmiştir.
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Hey gidi günler hey...
Bir vakitler biz de Ankara'da yapardık böyle organizasyonlar...
İstanbul ekibi; buluşmalara devam. Aman dağılmayın. Bakarsınız sezonda aranızda olurum ben de; Ankara'nın tadı kaçtı.
Çoktandır yazmıyordum foruma; dertliydim, bi başlık açıp Ankara grubuna veryansın ederim diye yazmıyordum; neyse geçti; grup falan kalmamış zaten; kime veryansın edicen? :mrgreen:
Neyse; konuyu dağıtmayayım, haydi RR İstanbul Cumartesi Röne Park'a!!!
1- dreamrocker
2-
DD250E9
İstanbul
A Rh (+)Hiç mi bir şey yapamadık en azından selam veririz.(:
2-Uğur GÖKALP
3-Fatih KARATAŞ
yk
yk
B Rh (+)haydi bakalım uyumayııııın
1-dreamrocker
2-Uğur GÖKALP
3-Fatih KARATAŞ
yk
yk
B Rh (+)Celil bey celil beyyyyy
Regal Raptor 250E-9B
İstanbul
0 Rh (+)Ainen yeğenim![]()
Hiç bişey yapamazsakta bi selam veririz![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Bi heyecanla girdim konuya.. Bilmiyoruz ya rönepark neresi. ulen dedim şu 1- 2- 3- sıralamasına adımı yazdırayım ben de :lol: sonra googlemaps'a girdim yazdım 'rönepark' diye... Anam dünyanın öbür ucu çıktıdedim bu haftasonu da evde çekirdek çitliycez anlaşıldı
yapsanız ya şöyle kadıköy taraflarında bi yerlerde de, şansımız olsa.. :(
İyi geziler, tekeriniz düz bassın..
yk
yk
B Rh (+)Cihan kaptir gel bogazdan fazer makine var altindazaten ogleden sonra bulusuruz. Hatta mecidiyekoye gel. Aliyim seni ordan vururuz sahile geceriz
)
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Sadece gidiş 170 km diyo. gittim döndüm 350km. 120tl sadece benzine gidiyo hesaba vurursak :\
yk
yk
B Rh (+)[smilie=greencolorz:[smilie=greencolorz:[smilie=greencolorz:[smilie=greencolorz:[smilie=greencolorz:[smilie=greencolorz:
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)