| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
GV 250
istanbul
A Rh (+)Evet arkadaşlar merakla beklenen sonucu yazıyorum. bu gün boğaz köprüsünden motosikletimle geçtim. Biliyorsunuz HGS' mi kaskıma yapıştırmıştım. Ve sonuç beyaz ötesi. problem yok. Geçiş ücreti 3.40 TL. Geçiş bölgesini tam ortaladım. HGS hesabımıda kontrol ettiğimde 26.40 Tl gözüküyor. Ayrıca ptt'nin hgs sayfasından üyeliğinizle, saat kaçta nereden geçtiğinizi bakiyenizi görebiliyorsunuz.
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Az önce (Yalova fest. dönüşü) HGS için sorgulama yaptım (ilk kez yapıyorum bu arada:lol. Karadeniz Ereğli, Sakarya gidiş, Mart ayı Orhangazi gezisi, vs.. nasılsa bir şekilde hesaptan düşerler deyip elimi kolumu sallayarak gerçekleştirdiğim tüm geçişler hesabımdan düşmediği gibi, kaçak geçişim de yok:?. Bunun haricinde iki kez (Sakarya dönüşü ve geçen hafta Bahçeşehire gidişte) elimde kartı tutarak yaptığım iki geçişin kaydı var. Plakam mı okumadı, göz mü yumuluyor çözemedim:?:
dominar 400
istanbul
A Rh (+)Nedeni senin makinanın göz kamaştırıcılığı galiba,
kelebek gibi uçuyor
Başkalarının aşkıyla başlıyor hayatımız
yaprakla yağmurun aşkı meselâ
kim olsa serpilen coşturuyor bizi
...
Diyorum hepimizin bir gizli adı olsa gerek
belki çocuk ve ihtiyar,belki kadın ve erkek
hepimiz,herbirimiz gizli bir isimle adaşız
yoksa şimdiye kadar hesapların tutması lâzımdı
hayatımıza kendi adımızla başlardık

HONDA CBF 600 ABS
İstanbul-Esenyurt(Avrupa)
0 Rh (+)Salih abi bu durumun aklıma gelen tek açıklaması
Bizim motorlarda ön plaka yok
tabi bazı giselerde de arkadan çeken kamera yok diye biliyorum
bu yüzden olabilirmi![]()
Yollar ne zaman biter ?
Artcımız olan azrail ,rahatsız olup yeterbe dediği zaman mı ?
:?
0 Rh (+)Recep benim korkum geçmişte yaptığım geçişlerin sonradan farkına varılması, bakiyemin bitmesi (30 tl vardı) , ''arkadaş sen 2 ay evvel bakiyeni doldurmuşsun, düşecek bişey kalmamış al sana son iki ayın cezası'' deyip KGM nin borç çıkarması. Paranoya yapıyorum belki, taa Mart ayının geçişini bile sonradan farkederler mi, ama burası Türkiye olunca paranoyalar meşru hale geliyor maalesef.:mrgreen:

YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)Ben henüz kontrol etmedim ama seninle aynı durum başka arkadaşlardada var geçmişe dönük işlem yapmazlar işallah![]()
0 Rh (+)Evet.. Pazartesi günü Kilyos da Celil abiyle manzara izlerken cep telefonuna bir mesaj:
15. 09 tarihinde saat 11:00 de (Moto GP günü) bakiyenizin yetersiz olduğu tespit edilmiştir, 7 gün içinde bakiyeyi tamamlamazsanız cezai işlem uygulanacağını....
Problem ne? Daha önce nasılsa düşerler diye geçerken okutmuyordum da düşmüyorlardı hani.. Devlet zarara uğramasın dedik, kul hakkıdır dedik, bir yaka kartlığı temin edip, içine hgs kartı koyup bel kemerine ince bir iple bağlayıp cebimizden çıkaralım okutup geçelim dedik. Sonuçta estetik kaygılar da var.. Ne üzerimde ne makinemde barkod istemiyorum. Marketteki gofret miyim ben??
Girişi okumamış, çıkışı okumuş.. 2 tane.. Biri 7 küsur diğeri 11 küsur :?
Bakiye bitmiş.. Az kaldığını biliyordum da hani..(6 lira vardı içinde) Bu son rakamdan sonra geçmedim ki hiç
Üzerinden 15 gün geçmiş, haber gelmiş, o 7 gün de tam 7 gün önce bitmiş..:lol:
PTT şuebeye gittim, niye? Daha önce PTT müşteri hesabıma girebiliyordum, her şey çıkıyordu. Şimdi girmeye çalışınca üyeliğiniz aktive edilmeyi bekliyor diyor.. Arkadaşım aktif etmiştim ya:lol: Üyelik aktivasyon kodumu kaybettim şeklindeki linke tıklıyorum, talepte bulunuyorum, server hata veriyor. Her seferinde şifre, tc kimlik ve saçmasapan resim kodları giriyorum..İnternetten ulaşma imkanı yok..:lol:
PTT şubede bir bayan, elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı. Dilekçeyi yazdım. Girişleri okuyup karta para iadesi yapın bakiye o tarihte yeterli olsun diye. Bu bayan maalesef iade olur ama tahakkuk eden ceza konusunda başınız ağrıyabilir dedi.. 444 lü bir numara verdi, burayı arayın dedi.. aradım, menüden menüye atlıyorum, operatör falan yok. Bakiyemi söyleyip güle güle diyor.:?
Yan komşum rent a car firması, anlattım durumu.. Abi dedi binlerce lira ceza geldi, bu numarayı 2 gün aradım, en sonunda biri çıktı dedi (nasıl olduysa:?) İtiraz ettim üç hafta veya bir ay sonra hesabımı tertemiz düzelttiler dedi. E peki dedim şimdi cezayı ödeyeyim mi, sakata gelmeyelim sonra iade isteriz falan.. Abi dedi ödeme, zaten o cezayı ödeyecek bir kurum yok ortada, PTT o cezayı almıyor filan dedi? Yaw nedir bu??
Bakiyenizi 30 tl altına düşürmeyin, veya nasılsa okumuyor kaçağı maçağı, geçin boşverinBilgilerinize
![]()
V strom
istanbul
0 Rh (+)Abi bende huylandim simdi bakim bi banka hesabima durum nedir tavalara gelmeyelim durdukyere
Salih eger bi cezai islemin varsa bakalim senin tc deb yada plakadan
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)