Arkadaşlar merhaba benim motor (GV250) enjeksiyonlu bu sebepten ötürü regallerdeki gibi egzozda oynama yapılamıyacığını duydum delme susturucu çıkarma vb olaylar varmıdır bi bilgisi olan?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Hyosung GV250
Bursa
0 Rh (+)Arkadaşlar merhaba benim motor (GV250) enjeksiyonlu bu sebepten ötürü regallerdeki gibi egzozda oynama yapılamıyacığını duydum delme susturucu çıkarma vb olaylar varmıdır bi bilgisi olan?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)evet doğru duymuşsun
enjektörlü motorda eksoz girişinde sensör var senin gv 250 de eksozun inceden kalına geçen yerde üstte bir kablo girişi görücen o sensörün kablosu bu sensör yüzünden oynama yapılamıyor
ya özel yapım marka uyumlu eksoz takılıyor yada en fazla eksozun son çıkış kapagı sökülebiliyor kurtarıyor diyorlardı araştırmak lazım![]()
Konu CELİL tarafından (10.December.2012 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.
Hyosung GV250
Bursa
0 Rh (+)abi şunu bi araştıralım yahuben araştırıp duruyorum hiç bi sonuca ulaşamıyorum alışmışım regalin sesine bu sinek vızıltısı gibi geliyo son kapak falan bişiler yapalım
marka uyumlu egzoz da bulamadım zaten o da ayrı konu ki bulsam nolcak kim bilir kaç para :D
Hyosung GV250
Bursa
0 Rh (+)Walla süper olur bu motordan ses çıkmalı yahu![]()
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)Motorun 2 Yıllık Garantisinden Feragat Edecekseniz Her Şekilde Açabilirsiniz...Gürül Gürül De Ses Çıkar...
İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!
Hyosung GV250
Bursa
0 Rh (+)Benim motor 2010 zaten bitti garanti falançok emin konuştun yahu her türlü açın falan die enjeksiyon oksijen sensörü falan problem olmaz diosun yani ?
Hyosung GV250
Bursa
0 Rh (+)Tam emin değilim sen mutlaka aldığın yere sor tabi ama egzoza yapılan müdahele egzoz garantisini bitiryo diye biliyorum motorun genel garantisini değil.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)