Arkadaşlar merhaba benim motor (GV250) enjeksiyonlu bu sebepten ötürü regallerdeki gibi egzozda oynama yapılamıyacığını duydum delme susturucu çıkarma vb olaylar varmıdır bi bilgisi olan?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Hyosung GV250
Bursa
0 Rh (+)Arkadaşlar merhaba benim motor (GV250) enjeksiyonlu bu sebepten ötürü regallerdeki gibi egzozda oynama yapılamıyacığını duydum delme susturucu çıkarma vb olaylar varmıdır bi bilgisi olan?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)evet doğru duymuşsun
enjektörlü motorda eksoz girişinde sensör var senin gv 250 de eksozun inceden kalına geçen yerde üstte bir kablo girişi görücen o sensörün kablosu bu sensör yüzünden oynama yapılamıyor
ya özel yapım marka uyumlu eksoz takılıyor yada en fazla eksozun son çıkış kapagı sökülebiliyor kurtarıyor diyorlardı araştırmak lazım![]()
Konu CELİL tarafından (10.December.2012 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.
Hyosung GV250
Bursa
0 Rh (+)abi şunu bi araştıralım yahuben araştırıp duruyorum hiç bi sonuca ulaşamıyorum alışmışım regalin sesine bu sinek vızıltısı gibi geliyo son kapak falan bişiler yapalım
marka uyumlu egzoz da bulamadım zaten o da ayrı konu ki bulsam nolcak kim bilir kaç para :D
Hyosung GV250
Bursa
0 Rh (+)Walla süper olur bu motordan ses çıkmalı yahu![]()
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)Motorun 2 Yıllık Garantisinden Feragat Edecekseniz Her Şekilde Açabilirsiniz...Gürül Gürül De Ses Çıkar...
İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!
Regal Raptor E-10
Istanbul
B Rh (+)Enjeksiyonlu motorlarda atesleme elektroniktir ve atesleme analog bir bilgisayar tarafindan kontrol edilir. Ekzosu bosaltirsan eksozdan gelecek tepkilemeleri musur tam olarak algilayamayacagi icin hata sinyali alir ve ateslemeyi gerceklestirmez.
COZUM- Ekzosu degistirdikten sonra analog bilgisayarin yazilimini degistirmek buda yeni calisma parametreleri demektir ki uzman servisler ve bu modele ozel yazilimlar sozkonusu yada daha basit bagzi marka eksozlarin hazir yazilimlari vardir.
Bunu arabalara chip taktirmak gibi birsey dusunebilirsiniz.
Cin mali bir motorun boyle birsey yapilirmi bilmiyorum belki bagzi "hastalar"da boyle yazilim bulunur dunya forumlarini karistirmak lazim .
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)