Benim motorun da gitmişti. Raptor 60 TL çekmişti. 22 TL'ye Mondial KT'nin kini taktım bir yıl oldu sıkıntı yok.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Marauder 800
İZMİR
A Rh (+)Benim motorun da gitmişti. Raptor 60 TL çekmişti. 22 TL'ye Mondial KT'nin kini taktım bir yıl oldu sıkıntı yok.
regal raptor
istanbul
A Rh (+)Arkadaşlar motorun hidroliğini değiştirmek isityorum ne tür bir hidrolik yağı kullanmam gerek bilgisi olan varmı. Ben biraz araştırdım glikol esaslı yağ kullanılması gerekiyormuş, silikon yada petrol esaslı hidrolik yağlarında sisteme zarar vereceğinden kullanılmaması gerekiyormuş. fakat piyasada dot3 ve dot4 olarak var.
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)şu an elimde tutuyorum yağ hidrolik kutusunu hemen ayrıntılı resimli anlatıyorum
Hidrolik Fren Yağları DOT Serisi
PO DOT-3, PO DOT-4
Tanımı
Petrol Ofisi hidrolik fren yağları, sentetik esaslı olup motorlu araçların hidrolik fren tertibatında kullanılmaktadır.
Kullanıldığı Yerler
Motorlu araçların hidrolik fren sistemlerinde kullanılır.
Karşıladığı Şartnameler ve Onaylar
FMVSS 116, SAE J 1703, MAN
Ambalaj Tipleri
Kutu 500 cc
Fıçı 180 kg
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)havadan nem alma özellikli yağlar bunlar..ikisinin kaynama özellikleri tamamen farklı diye biliyorum..o yüzden ne yazıyosa o kullanılmalı..Cihan teknik bilgiye ekleyebilir isterse![]()
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)DOT3 ve DOT4, higroskopik (havadan nem emme) niteliği olan fren sıvısı özellikleridir. DOT3 ve DOT4'ün ayrı ayrı kaynama noktaları vardır. DOT3 140°C'de, DOT4 ise 155°C'de kaynar. Bu nedenle DOT4 kullanması gereken araçlarda kesinlikle DOT3 kullanılmamalıdır. ALINTIDIR......................
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)Engin doktorun aydınlatması beyaz ışık şeklinde olur aman diyim:mrgreen: :mrgreen:..ışığın sonunda ''gel korkma gel'' der bişiler:?:mrgreen:..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)