herkeze merhabalar arkadaşlar 1 yıldır regal raptoru takip ediyorum (henüz moyorum yok ama) bu siteyide yeni gördüm hemen üye oldum bi tanışalım dedim ankaralıyım konyada öğrenciyim adım inanç herkeze selamlar. :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Ankaraherkeze merhabalar arkadaşlar 1 yıldır regal raptoru takip ediyorum (henüz moyorum yok ama) bu siteyide yeni gördüm hemen üye oldum bi tanışalım dedim ankaralıyım konyada öğrenciyim adım inanç herkeze selamlar. :D
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)hoşgeldin.
umarım kalıcı olursun ve en kısa sürede gönlündeki motoru alırsın.
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
caponord
Samsun
B Rh (+)inanç hoşgeldin kardeş....bi motor al artıkın.....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
RR250D/2007
İstanbul
B Rh (+)hosgeldin inanç kardeş. Ben de uzunca süre forumu takip ettim ve dayanamayıp sonunda geçen hafta motoru aldım. Darısı hayırlısıyla senin başına.
34 UY 5765
Ankarayav amin mali durumlardan dolayı alamıyorumda bu taksit işlerini araştırmadım daha bide motorun fiyatı artıyor iyice umutsuzluğa düşmeye başladım inşallah arkadaşlar bende alıp aranıza motorumla karışmayı çok isterim
şimdilik belli değil
Muğla
B Rh (+)hoşgeldiniz
umarım en yakun zamanda bi demir atınız olur![]()
Regal Raptor
Denizli
B Rh (+)İnanç hoşgeldin aramıza. İnşallah gönlüne göre bir RR çıkar karşınada sende en kısa zamanda kavuşursun motoruna.
Yaratılanı sev Yaratandan ötürü. Yunus Emre
İstanbulİnanç hoş geldin kardeşim :D
Hayırlısı ile gönlünce bir regal'in olur inşallah..![]()
Kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim..Ankara'da AKSU abimiz var..O sana gereken yardımı , ilgi ve alakayı gösterecektir..
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)ankaralım ,siteye hoş geldim derslerini aksatmadan siteyi takip edersin inşallah ,, iyi takip et iyi notlar al motorun olduğu zaman tavır ve hareketlerin 40 yıllık motorcuları aratmaz derim
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)vayy hoş gelmişsin yarı hemşerim... eee konyada okuduğuna göre yarı konyalı sayılırsın... yahu motosiklet memleketidir konya oraya gidipde ikitekere binmemek olmaz... Mevlam hakkında hayırlısı neyse onu versin.. ama duygusal problemi halldebilirsen bu fiyata alınabilecek en iyi seçimi yapmışsın derim...
SSUUUUuuu...!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)