Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 143 Toplam 259 Sayfadan BirinciBirinci ... 4393133141142143144145153193243 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2587 adet sonuctan sayfa basi 1,421 ile 1,430 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Eray Aksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,537
    Beğenilmiş
    1,546
    Motosiklet için olmasa bile aksesuar olarak yavaştan başladık toplamaya.İsimliğim geldi.Yanlışlıkla şehir bilgisi olarak Manavgat yazılmış.Tekrardan 4 adet yapıp yanlış olanlar ile birlikte yolladılar.Elimde 8 adet isimlik oldu.Yalnız isimliklerin uzunlukları 1 cm. büyük olmuş.Ama sanırım o kadar kusur artık görmezden gelinmeli.Malzeme kalitesi çok iyi.Gayet sağlam ve dayanıklı olmuş.

20190307_171631.jpg
    20190307_172039.jpg
    20190307_172115.jpg
    CELİL (10.Mart.2019), endroad (10.Mart.2019), erkopaşa (07.Mart.2019), Mehmet A. (11.Mart.2019), mxsrn (12.Mart.2019) Bunu beğendi.

endroad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cemil Taşdemir
    Grafiker
     Rx3i EVO (Melek)
     Antalya
    Beğenmiş
    3,896
    Beğenilmiş
    568
    Güzel ve güneşli havayı fırsat bilip muayene için son çalışmaları yaptım.

Geçen hafta hava filtresi kutusunu taktım (aldığımda yoktu maalesef). Manifotu, kelepçeleri ve filtresi içinde tas tamam yerine yerleşti. İş bittikten sonra fotoğraf çekmediğimi fark ettim.

Bu pazarda fren lambası sürekli yanıyordu ve usta sağ olsun, kendin yap demek istemiş olucak ki parkı fren, freni de park lambası yapmış. Sorunu çözdüm çok şükür bu sefer de sönmedi hiç. Müşürleri kontroll ettim ve bir klasik daha, ön fren kolu müşürü kapatmıyordu. Onu da biraz ileri geri ile çözdüm. Muayene ile aramızda engel kalmadı, tabi bana sorarsanız.

Herkese güzel bir Hafta dilerim.

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (10.Mart.2019), Eray Aksoy (10.Mart.2019), Mehmet A. (11.Mart.2019), mxsrn (12.Mart.2019), Tractor (11.Mart.2019), Zafer (12.Mart.2019) Bunu beğendi.
    hayal edebiliyorsan yapabilirsin demektir...

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,537
    Beğenilmiş
    1,546
    Alıntı endroad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel ve güneşli havayı fırsat bilip muayene için son çalışmaları yaptım.

Geçen hafta hava filtresi kutusunu taktım (aldığımda yoktu maalesef). Manifotu, kelepçeleri ve filtresi içinde tas tamam yerine yerleşti. İş bittikten sonra fotoğraf çekmediğimi fark ettim.

Bu pazarda fren lambası sürekli yanıyordu ve usta sağ olsun, kendin yap demek istemiş olucak ki parkı fren, freni de park lambası yapmış. Sorunu çözdüm çok şükür bu sefer de sönmedi hiç. Müşürleri kontroll ettim ve bir klasik daha, ön fren kolu müşürü kapatmıyordu. Onu da biraz ileri geri ile çözdüm. Muayene ile aramızda engel kalmadı, tabi bana sorarsanız.

Herkese güzel bir Hafta dilerim.

Cemil maşallah elinden geliyormuş böyle şeyler.Umarım muayeneden de sorunsuz geçersin
    endroad (11.Mart.2019), Mehmet A. (11.Mart.2019), mxsrn (12.Mart.2019) Bunu beğendi.

Cemil Taşdemir
    Grafiker
     Rx3i EVO (Melek)
     Antalya
    Beğenmiş
    3,896
    Beğenilmiş
    568
    Alıntı Eray Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cemil maşallah elinden geliyormuş böyle şeyler.Umarım muayeneden de sorunsuz geçersin
    Teşekkür ederim Eray, inşallah sorun çıkmaz.

Motor ve şanzumanın kendisi olmadığı sürece gerisini elimden geldiğince yapabiliyorum.

Eray Aksoy (11.Mart.2019) Bunu beğendi.

erkopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erkan dülger
    Öğretmen
     VFR 800X Crossrunner
     Ankara/Gölbaşı
    Beğenmiş
    13,455
    Beğenilmiş
    5,079
    Dün temizlik kontrol bakım günüydü benim için
    Malum bugün ki sürüşten önce yapmam gerekenler vardı.
    *Diferansiyel yağını kontrol ettim, temiz ve tamdı bir önceki bakımda değişmiş anlaşılan.
    *Gevşemiş radyatör hortum kelepçesi yüzünden bir iki damla antifriz damlamıştı yere çok zor yerlerde kelepçeler biraz uğraştırdı ama halloldu çok şükür bugünkü yoğun trafikte tık demedi maşallah akan kokan kalmadı
    *Egsoza naylon yapışmıştı, çok uğraştırdı çizmeden temizledim pırıl pırıl oldu.
    *Motor tamamen silinip patlatıldı.

Seviyorum bu işleri ama bi garaj olsa ne güzel olurdu. Kaldırımda yapmak biraz zor oluyor.
    IMG_2684.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    endroad (11.Mart.2019), Eray Aksoy (11.Mart.2019), kurt (11.Mart.2019), mxsrn (12.Mart.2019), newmoon06tr (11.Mart.2019) Bunu beğendi.
    Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,537
    Beğenilmiş
    1,546
    Alıntı endroad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim Eray, inşallah sorun çıkmaz.

Motor ve şanzumanın kendisi olmadığı sürece gerisini elimden geldiğince yapabiliyorum.

Aslında mutlaka biraz anlamak gerekiyor.Benim ne araba ne de Motor konusunda mekanik bir bilgim yok maalesef.Ama öğrenmek için elimden geleni yapacağım.Yolda kalsan beş dakikalık bir iş için Usta yada çekici beklemektense öğrenmek çok daha mantıklı.

Alıntı erkopaşa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün temizlik kontrol bakım günüydü benim için
    Malum bugün ki sürüşten önce yapmam gerekenler vardı.
    *Diferansiyel yağını kontrol ettim, temiz ve tamdı bir önceki bakımda değişmiş anlaşılan.
    *Gevşemiş radyatör hortum kelepçesi yüzünden bir iki damla antifriz damlamıştı yere çok zor yerlerde kelepçeler biraz uğraştırdı ama halloldu çok şükür bugünkü yoğun trafikte tık demedi maşallah akan kokan kalmadı
    *Egsoza naylon yapışmıştı, çok uğraştırdı çizmeden temizledim pırıl pırıl oldu.
    *Motor tamamen silinip patlatıldı.

Seviyorum bu işleri ama bi garaj olsa ne güzel olurdu. Kaldırımda yapmak biraz zor oluyor.
    IMG_2684.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kesinlikle kapalı bir garaj olması harika olurdu.Hem hava şartlarından hem ard niyetlilerden korumak adına ve bu gibi bakım işlerini rahatça yapabilmek için bir garaj şart gerçekten.
    erkopaşa (11.Mart.2019), kurt (11.Mart.2019), mxsrn (12.Mart.2019) Bunu beğendi.

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,537
    Beğenilmiş
    1,546
    Herkese Selamlar,

Dün ehliyet başvurum için son olarak kalan belgemi tamamlamak için evden çıktım.Sağlık Raporu için bir özel Hastane ye gittim.Doktor ile görüşmemizde voy ve kilomu sordu.Ardından vücut kitle endeks imi hesaplayıp sonucun 33 den fazla çıkması yüzünden sağlık raporu veremeyeceğini,öncelikle uyku apnesi testi yaptırmam ve oradan alınacak sonucun ardından bana bu raporu yazacağını söyledi.Uyku apnesinin en zayıfından en şişmanına kadar görülebileceğini,bana yardımcı olmasını söyleyip rica ettim.Zira bu raporu almak için en erken 15-20 gün evvelinden randevu almak lazım.Ardından bir gece Hastane de yatış yapılacak.Sonra raporun çıkması yine 15 gün.Yani bunu ne yapabilecek ne de bekleyebilecek vaktim vardı.Rica etmeme rağmen raporu yazmadı.Yazmadığı gibi bir de diklenip terslenince bende film koptu.Asla kimseyi kıramayan bir adam olan ben orada fena arıza çıkardım.Hemen geri vites yapıp özür dilediler.Ama benim kafa bir kere sigortaları attırmıştı.Bunca zamandır hayal edip beklediğim bir şeyin bir anda olmayıp elimden gitmesi beni çok gerdi.Neyse sakinleşip paramı iade aldıktan sonra bugün başka bir özel Hastane ye gittim.Raporu almam 2 dakika dahi sürmedi.Gözlerimi kapatıp harfleri okutturdu ve denge kontrolü yaptı.Beden gücüm hakkında ki sorusuna ise "Taşı sıksam moleküllerini çıkarır,atomlarına ayırırım" cevabıyla gülüşmeye başladık ve o arada raporu da elinden resmen çekip aldım.Ne olur ne olmaz."Ben işimi garantiye alayım.Bakarsın son anda vazgeçer" korkusu yani.

Raporu da Kursa teslim etmemle birlikte tüm formalite bitti.Vitesli Motor kullanmayı da öğretip sınava hazırlayacaklar beni.23 Mart ta direksiyon sınavı var.Sınavın ardından 1-15 güne kadar da ehliyet gelir.Yani tahminimden çok daha evvel,15 Nisan gibi ehliyetim elimde olmuş olacak inşallah.Bu yüzden çok mutluyum gerçekten.
    CELİL (11.Mart.2019), endroad (11.Mart.2019), erkopaşa (11.Mart.2019), Mehmet A. (11.Mart.2019), mxsrn (12.Mart.2019), newmoon06tr (12.Mart.2019), Raci06 (11.Mart.2019), Rutkay Ediz (11.Mart.2019) Bunu beğendi.

Raci06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Raci ARTUN
    Mühendis
     YAMAHA XVS950 ( Kızıl Gonca)
     ANKARA GÖLBAŞI
    Beğenmiş
    13,406
    Beğenilmiş
    2,483
    Çok ilgimç valla.. Kiloyla sağlık raporu ne alaka. Hastaneye para kazandırmaya çalışmış ilk doktor.. Tabi hipokratın kemikleri sızlamaktan saz oldu..
    Neyseki sorun çözülmüş..

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    endroad (11.Mart.2019), Eray Aksoy (11.Mart.2019), mxsrn (12.Mart.2019) Bunu beğendi.
    HAYATTA EN HAKİKİ MURŞİD İLİMDİR. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    50,531
    Beğenilmiş
    6,764
    Eray gözün aydın ilk basamağı aştın darısı diğer basamaklara kolay gelsin
    Eray Aksoy (11.Mart.2019) Bunu beğendi.

Cemil Taşdemir
    Grafiker
     Rx3i EVO (Melek)
     Antalya
    Beğenmiş
    3,896
    Beğenilmiş
    568
    Tebrikler arkadaşım, gözün aydın. Umarım bundan sonrası sorunsuz geçer. Kullanmayı öğretmeleri büyük avantaj.

Şimdi baktım 23 Mart Cumartesiye denk geliyor. Söz vermemekle ile birlikte 23 Mart'ta destek olmak için gelebilirim.
    Eray Aksoy (11.Mart.2019), mxsrn (12.Mart.2019), newmoon06tr (12.Mart.2019) Bunu beğendi.

Sayfa 143 Toplam 259 Sayfadan BirinciBirinci ... 4393133141142143144145153193243 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)

Bu Konu için Etiketler