Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 43 Toplam 259 Sayfadan BirinciBirinci ... 3341424344455393143 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2587 adet sonuctan sayfa basi 421 ile 430 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Wolfman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkutay Taşdemirci
    Akademisyen
     Yamaha Drag Star XVS 1100A Classic ve Regal Raptor DD250 E9-B 2012
     KOCAELİ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkürler Celil Bey. Ne yapalım bir yerden işimiz rast giderken bir yerden aksi gidiyor. Akşam komşunun oğlu getirdi abi telefonunu düşürmüşsün diye, helal malmış camı çatlamış sadece. Dedim nerden buldun: -evin önünde sokağın ortasında duruyordu. Peki benim olduğunu nereden bildin?: -Motosikletin resimleri vardı ordan dedi :D Nasıl sevindim bilemezsiniz. Telefonu da yaptırmayacağım öyle boncuklu kalsın.

Aslında motor tamiri hiç de öyle ustalık işi bir iş değil, biraz araştıran biraz ilgisi olan azıcık da AKLI olan herkes kendi işini kendi görür. Haa apartmandadır, yeri yoktur, aleti edavatı yeterli değildir ona bir şey diyemem ama daha tork anahtarı diye bir aletin varlığından habersiz, DOT4 hidrolik yağ yerine frenlere 10 numara amortisör yağı koyan ustalar tanıyorum. İşin erbapları alınmasın lütfen söz meclisten dışarı.

pegasus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan ARI
    Bilişim
     RR Daytona 250E-6C
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun güle güle kullan
    Saol celil bey, tesekkur ederim...

---------
    PeGaSuS
    ---------

Yamaha xj6 - 2014
    Kuba Strike 150 - 2013

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    50,531
    Beğenilmiş
    6,764
    Alıntı Wolfman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler Celil Bey. Ne yapalım bir yerden işimiz rast giderken bir yerden aksi gidiyor. Akşam komşunun oğlu getirdi abi telefonunu düşürmüşsün diye, helal malmış camı çatlamış sadece. Dedim nerden buldun: -evin önünde sokağın ortasında duruyordu. Peki benim olduğunu nereden bildin?: -Motosikletin resimleri vardı ordan dedi :D Nasıl sevindim bilemezsiniz. Telefonu da yaptırmayacağım öyle boncuklu kalsın.

Aslında motor tamiri hiç de öyle ustalık işi bir iş değil, biraz araştıran biraz ilgisi olan azıcık da AKLI olan herkes kendi işini kendi görür. Haa apartmandadır, yeri yoktur, aleti edavatı yeterli değildir ona bir şey diyemem ama daha tork anahtarı diye bir aletin varlığından habersiz, DOT4 hidrolik yağ yerine frenlere 10 numara amortisör yağı koyan ustalar tanıyorum. İşin erbapları alınmasın lütfen söz meclisten dışarı.
    Telefona sevindim
    tamir işi dediğin gibi elin yatkınsa yapılabilir ama büyük sorun takım ve parça temini ama imkan varsa kendin yapmak çok keyifli

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    50,531
    Beğenilmiş
    6,764
    Buda beyazmış Daytonaya kardeş gelmiş

Alıntı pegasus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saol celil bey, tesekkur ederim...

SERDAR KAYACIK
    EKLEKTRONİK
     XVS-650 DRAGSTAR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Hayırlı olsun hocam,
    Cep telefonunun modelini bilmiyorum ama ekran değiştirmek ve temin etmek çok kolay.Şanzımana kadar girebilen birisi ise bunuda rahatlıkla yaparsın.Gittigidiyor v.b sitelerden temin edebilir, youtube v.b videolardan kendin yapabilirsin.

Madem tamir,bakım işlerinden anlayan üyelerimiz var..motorlarımızın standart bakımları ve kontrollerini kendimiz yabileceğimiz durumlar için müsait bir alanda bakım günleri düzenlesek?
    Hem mangal,hem yardımlaşma,hem bakım gayet eğlenceli olabilir..:lol:

Ahmet Çakıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet çakıl
    işsiz
     2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ben de kendi motorumun bakımını kendim yapmak istiyorum. Ufak müdahalelerle çözülebilecek fakat yolda bırakan arızaları da tamir edebilecek seviyeye gelsem benim tamirciyle servisle pek iim olmaz yedek parçayı alır takarım.

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı UCANLAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun hocam,
    Cep telefonunun modelini bilmiyorum ama ekran değiştirmek ve temin etmek çok kolay.Şanzımana kadar girebilen birisi ise bunuda rahatlıkla yaparsın.Gittigidiyor v.b sitelerden temin edebilir, youtube v.b videolardan kendin yapabilirsin.

Madem tamir,bakım işlerinden anlayan üyelerimiz var..motorlarımızın standart bakımları ve kontrollerini kendimiz yabileceğimiz durumlar için müsait bir alanda bakım günleri düzenlesek?
    Hem mangal,hem yardımlaşma,hem bakım gayet eğlenceli olabilir..:lol:
    serdar bu güzel bir fikir aslında ama bunun için kendimize ait veya üyelerden birine ait bir depo gibi alan olması lazım

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Forumda resimli anlatımlar var. Bunlardan da faydalanabilirsiniz.

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

SERDAR KAYACIK
    EKLEKTRONİK
     XVS-650 DRAGSTAR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Standart bakım için (elektirkli alet ihtiyacı olmayan durumlar) açık alan ve temiz hava yeterli..
    Yağ,buji,filtreler,balata kontrolü ve ayarları ile diğer hidrolik ve yağ kontrolleri,Krom ve boyada local bakım,tecrübeli üyelerin fiziksel kontrolleri (tehlike arz edecek gevşeme ihitimali olan vida v.b)
    Twingo forum sitesinde Pendik sahil açık pazar alanında bu işlem yapılmıştı ve çok eğlenceli ve faydalı olmuştu.Motosikletlerde bu durum çok daha kolay olacaktır.

Özellikle yağ,filtre Buji v.b parçalar toplu alınarak indirimde sağlanmış olur.

Havalar ısınsın bir deneriz belki

orion1933 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

furkan aydıner
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250 E-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    saat 6 da uyanıp önce bi castrol magnatech attım makinaya hazır bunu yaparken debriyaj balatalarını da değiştirdim sonuç likid smooth makina bayram etti resmen yağlar 44 tl ye mal oldu 2 lt bp benzin istasyonundan balataları amcamdan aldım onlar bedava bilmiyorum :P

Sayfa 43 Toplam 259 Sayfadan BirinciBirinci ... 3341424344455393143 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)

Bu Konu için Etiketler