| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

RR Daytona (GANDALF)
Köyceğiz / MUĞLA
0 Rh (+)
Spyder 350 - Börteçine
İstanbul - Mecidiyeköy
B Rh (+)
bulentbc (21.Mayıs.2021), CELİL (21.Mayıs.2021), Eluh (21.Mayıs.2021), Mehmet A. (21.Mayıs.2021), newmoon06tr (22.Mayıs.2021), Raci06 (23.Mayıs.2021), rr250e9kırmızı (21.Mayıs.2021) Bunu beğendi.

Spyder 350 - Börteçine
İstanbul - Mecidiyeköy
B Rh (+)Bugün motorum için zincir kilit ve yan çanta aldım. Onun dışında motor uzun zamandır Ahmet abideydi sezon öncesi genel bakım vs için o da artık toplamış İstanbula gel de al diyor :D Yan çanta tavsiyesi için Celil abiye tekrardan teşekkürlerhem kalitelisi oldu hemde güzel indirim yakaladık yani indirimli hali de iyi tabi ama bu zamanda ucuz malzeme alacak kadar zengin değiliz
![]()

Hyosung GV250 (KERATA)
Ankara-Mamak
A Rh (+)Hayırlı olsun. Yollarsa salınma zamanı gelmişti
İmza:
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
RegalRaptor 250E9B (KOÇ) (Anı yüklemesi tamamlandı) 2017-2021
Hyosung GV250EFİ (KERATA) (Anı yüklemesi devam ediyor) 2021-

Harley Davidson
Seventy Two XL 1200V
Antalya/Alanya
0 Rh (-)Gökhan hayırlı olsun, makinayı teslim aldığında yakışıklı bir fotoğraf isteriz, merak ettim çantaları doğrusu.
“Rüyaların yapıldığı maddeden yapılmayız biz ve uykuyla çevrilidir küçücük hayatlarımız.”

Spyder 350 - Börteçine
İstanbul - Mecidiyeköy
B Rh (+)Abi dün şunu farkettim şaka maka motorum nazlı kızımla hiç fotoğrafım yok :( İstanbula gidip teslim alınca Ahmet abiye çektirecem ilk iş :D Şimdilik çantanın fotoğrafını atayım. Çanta armod ar650 abi başka bir çanta sordum gruba, başkanım dedi böyle böyle bir çanta var son 2 makinede kullandım tavsiye ederim, kendimi siteden siparişi verip kart bilgilerimi girerken buldum :D bir de son çantayı almışım sanırım :D
WhatsApp Image 2021-05-22 at 22.03.34.jpg
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)