| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250 E-10 Spyder
Ankara
0 Rh (-)
bulentbc (29.Ağustos.2021), FouL (30.Ağustos.2021), Mehmet A. (28.Ağustos.2021), newmoon06tr (28.Ağustos.2021) Bunu beğendi.

Spyder 350 - Börteçine
İstanbul - Mecidiyeköy
B Rh (+)Bugün stop sorununu çözdük daha doğrusu usta çözdü. Önce akü değişti eskisi şarj olmadığı için, sonra da kontakta kısa devre varmış onu iptal etti takır takır çalışmaya başladı kızımekipman yok diye gezmedim yarın akşama biraz yol yapacam özlemişim
şortla çıkmıştım böyle basit çözüm olacağını düşünmedim ufak bir bilek yanığı daha ekledim 3 e tamamladım
M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Öd tengri aysar, kişi oglı kop ölgeli törümiş" demiş atam Bilge Kağan

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
bulentbc (02.Eylül.2021), KaanGny (31.Ağustos.2021), Mehmet A. (31.Ağustos.2021), newmoon06tr (30.Ağustos.2021), teoman25 (31.Ağustos.2021) Bunu beğendi.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
bulentbc (02.Eylül.2021), KaanGny (31.Ağustos.2021), Mehmet A. (31.Ağustos.2021), newmoon06tr (30.Ağustos.2021), ulaire (30.Ağustos.2021) Bunu beğendi.

Spyder 350 - Börteçine
İstanbul - Mecidiyeköy
B Rh (+)"Öd tengri aysar, kişi oglı kop ölgeli törümiş" demiş atam Bilge Kağan

RR DD-150 / Hyosung GV 250
Ankara - Mamak
B Rh (+)Toplu olarak motora son yapılanları anlatayım.
Bayram sonrası Ankara - Düzce dönüşünde motorda tekleme gaz yememe stop etme ön silindirden çıt çıt çıt tarzında ses gelme sonucu motoru bir şekilde çalıştırıp 80 90 km üzerine çıkmadan biraz uzunca bir sürede Düzce'ye geldim.
Geldiğimde bulduğum bir ustadan buji, buji piposu, yağ ve filtre bakımlarını halletmesini İstedim.
Test sürüşüne çıktığımda 120-130 km hızlara sorun yaşamadan çıkmaya başladım. Sorun çözüldü diye düşündüm ki ön silindirden gelen çıtırtı da gitmişti.
Bu 3 günlük tatilde Ankara'ya gitmek istedim ve çıktım yola yaklaşık 50 km kadar gittikten sonra motorda yine tekleme ve gaz yememe durumu başladı fakat bu sefer stop etme tarzı durumlar yoktu.
Cumartesi günü Ankara'da ki ustama götürdüğümde benzin pompasıyla ilgili sıkıntı olduğunu söyledi. Bıraktım motoru akşama aldım.
Bununla birlikte dün ekiple birlikte kazan sürüşü bugün yolu uzatarak geldiğim Ankara-Düzce sürüşü sonucunda hiç bir sorun yaşamadan yolculuğumu sonlandırdım.
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hyosung GV250 (KERATA)
Ankara-Mamak
A Rh (+)Şimdi bizim hayır duamızıda aldın daha sıkıntı çıkarmaz. Arada uğra hayır duanı al devam et![]()
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
RegalRaptor 250E9B (KOÇ) (Anı yüklemesi tamamlandı) 2017-2021
Hyosung GV250EFİ (KERATA) (Anı yüklemesi devam ediyor) 2021-

Spyder 350 - Börteçine
İstanbul - Mecidiyeköy
B Rh (+)"Öd tengri aysar, kişi oglı kop ölgeli törümiş" demiş atam Bilge Kağan

Hyosung GV250 (KERATA)
Ankara-Mamak
A Rh (+)Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin, ooo güzelmiş maşallah gibi dualarla hemkırılır hem de sorun çıkma ihtinali en aza indirilir. Bir de küçük bir miktar sadaka ohhh mis
![]()
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
RegalRaptor 250E9B (KOÇ) (Anı yüklemesi tamamlandı) 2017-2021
Hyosung GV250EFİ (KERATA) (Anı yüklemesi devam ediyor) 2021-
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)