Hayırlı uğurlu olsun Cihan Bey kardeşim. Darısı başıma diyor ve herkese bol güneşli günler diliyorum.![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Hayırlı uğurlu olsun Cihan Bey kardeşim. Darısı başıma diyor ve herkese bol güneşli günler diliyorum.![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Eee senin de elin armut toplamadı heralde.. Alalım ifadeni senin de, anlat bakalım![]()
"CaRPe DieM"
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Valla ben de sonunda topladım canım evladımı. Planladığım şeylerin bir kısmını gerçekleştiremedim ama iptal de etmedim; erteledim diyelim.
Artık sezonu açmanın vakti geldi diyerek geçen hafta giriştiğim toplama işini bugün tamamladım. Bu arada dışarıda da kar yağıyordu; nasıl açacaksak sezonu...
Bugüne çok işim kalmamıştı ama vaktim vardı; ben de bütün cıvataları tekrar kontrol ettim; zincirimi yağladım; parlamayan bir iki bölge tespit edip oraları parlattım falan filan...
Fazla da detaya girmiyorum şimdi; ekleyeceğim ufak tefek bir iki aksesuar var; canım evladım son halini aldığında fotoğrafları paylaşırım.![]()
Konu Emrehan tarafından (23.Mart.2013 Saat 22:19 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)o zaman geçmiş olsun diyebiliriz resimleri merakla bekliyoruz![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Kelebek konmuş aynaları anlatma sen daha e mi![]()
![]()
"CaRPe DieM"
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Gülmekten dolayı yapamam ben onu.. Kopyalasam da yapıştırırken gülmekten katılır ölürüm. sen kendine özgülüğünle anlat onu![]()
"CaRPe DieM"
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Tamam olay şu;
Ben aliexpress'den bi çift ayna aldım. İnternetten buldum, fotoğraflarını inceledim, fiyatını uygun buldum, sipariş verdim. Beklerken de çok dua ettim fotoğraflarda büyük duruyordu, inşallah tahminimden büyük değildir diye...
Aynalar çabucak geldi; 12 günde... Açtım paketi heyecanla; kafam kadar ayna beklerken kulağım kadar iki tane ayna çıktı kutudan.Ayrıca o kadar kalitesiz ki, bugün motora takarken bi tanesini yamulttum. Motorda da kelebek konmuş gibi durdu montaj tamamlanınca. Şimdi de merakla arkayı gösterecek mi acaba diye bekliyorum motoru çıkarmayı...
![]()
![]()
![]()
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)