Alıntı deatheater Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi geceler Raptor Riders. Armin'e (Kiarmin) aldığımız gv 250de bir kat katalizör iptali vardı. Motoru aldığından beri ceza yemekten çekindiği için egzoz mu alsam susturucu mu alsam derken çareyi egzozları değiştirmekte bulduk zira bende kat iptali yaptırmayı düşünüyordum. Tabii Armin bu egzoz değiştirme muhabbetleri sırasında ceza yemiş bulundu. Pazartesi günü de tespit muayenesine randevu aldığı için artık şu işe bir el atalım dedik. Saat 19.00 civarı Enes ve Vlad'ın gelmesiyle kolları sıvadık. Benim egzoz korumalarını söktük sonra egzozu tutan cıvatalar yalama olduğu için bayağı uğraştık. O sırada Armin geldi benim egzozu söktükten sonra (egzozu tutan cıvataların kafasını kırıp cıvataları içerde bırakarak söktük tabii) Arminin egzozu söktük neyse ki onun cıvatalar yalama değilmiş en azından çoğu. Sonra benim egzozun içinde kalan cıvataları tekrar delip tekrar diş çektik. Sonra motorların başına geçip montajlama işlemine başladık. Bütün cıvatalar bulabildiğimiz kadar paslanmaz cıvata, yetmediği yerde de normal cıvata kullanarak değiştirildi. Motorların çalışmasında da bir sıkıntı yok marş bastık sorunsuz şekilde. Gece 2de anca bitti işimiz. Bu 7 saat süren egzoz çalışmasında emeği geçen Enes, Vlad ve Armine teşekkürlerimi iletiyorum. Kat iptalli egzoza geçtiğime göre "Loud Pipes Save Lives" diyebilirim sanırım. Şimdilik bu kadar...

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel Bi çalışma olmuş elinize sağlık bende geçenlerde bayrak demiri yaptırdım taa yıllar önce yaptırdığımız bayrak vardı bir gün takarım diyerekten bu günlere nasip oldu
Google den foruma ekleyemiyordum foto buradan ekliyim

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi