Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 267 Toplam 267 Sayfadan BirinciBirinci ... 167217257265266267
Toplam 2669 adet sonuctan sayfa basi 2,661 ile 2,669 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Mkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet karakaş
    Cnc torna
     Hyosung gv 250
     Ankara
    Beğenmiş
    556
    Beğenilmiş
    356
    Alıntı erkopaşa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ellerinize sağlık, motorlar uzun yol yapmaya hazır maşallah, peki biz hazır mıyız???
    Eyvallah abi biz her daim hazırız

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL ( 6 Gün önce), deatheater (1 hafta önce), erkopaşa (1 hafta önce), karatepeemre2 ( 6 Gün önce), Küpeli (1 hafta önce), newmoon06tr (1 hafta önce), Resul.D (1 hafta önce), Tarmina (1 hafta önce), Yusuf006emre (1 hafta önce) Bunu beğendi.

ulaire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan
    Mühendis
     Spyder 350 - Börteçine
     İstanbul - Mecidiyeköy
    Beğenmiş
    4,072
    Beğenilmiş
    1,153
    Dün yorgunluktan yazamadım, işe zincir temizliği ile başladım. Uzun zamandır marşa bastığımda sıkıntı çıkaran rubleyi, üzerinde hafif çatlaklar olan manifoldları değiştirdim. Manyeto kapağını takarken statorden çıkan ateşleme kablosuna zarar vermişim o kısma ek yaptım ama hasarlı iken marşı zorlamıştım, röleyi bozdum . Tam oldu da bitti maşallah derken gene bişey çıktı
    Dünkü uğraşı sonucu artık kendimi tam bir regal sürücüsü gibi hissediyorum

M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL ( 6 Gün önce), deatheater ( 6 Gün önce), karatepeemre2 ( 6 Gün önce), Küpeli ( 6 Gün önce), Mkarakas (1 gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce), ugurrrcann ( 6 Gün önce), Yusuf006emre ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.
    "Öd tengri aysar, kişi oglı kop ölgeli törümiş" demiş atam Bilge Kağan

karatepeemre2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre Karatepe
    Bahçıvan
     Honda-CL250
     Ankara
    Beğenmiş
    3,377
    Beğenilmiş
    412
    Alıntı ulaire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün yorgunluktan yazamadım, işe zincir temizliği ile başladım. Uzun zamandır marşa bastığımda sıkıntı çıkaran rubleyi, üzerinde hafif çatlaklar olan manifoldları değiştirdim. Manyeto kapağını takarken statorden çıkan ateşleme kablosuna zarar vermişim o kısma ek yaptım ama hasarlı iken marşı zorlamıştım, röleyi bozdum . Tam oldu da bitti maşallah derken gene bişey çıktı
    Dünkü uğraşı sonucu artık kendimi tam bir regal sürücüsü gibi hissediyorum

Gökhan selam manifoldunda azda olsa çatlak olmayan Regal olmadığı gibi motorunu yaparken bozmayan motorcu da olmaz bakımlara devam kolay gelsin 🫡🫡

SM-S721B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL ( 6 Gün önce), deatheater ( 6 Gün önce), Küpeli ( 6 Gün önce), Mkarakas (1 gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce), ulaire ( 6 Gün önce), Yusuf006emre ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.

Gökhan
    Mühendis
     Spyder 350 - Börteçine
     İstanbul - Mecidiyeköy
    Beğenmiş
    4,072
    Beğenilmiş
    1,153
    Alıntı karatepeemre2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gökhan selam manifoldunda azda olsa çatlak olmayan Regal olmadığı gibi motorunu yaparken bozmayan motorcu da olmaz bakımlara devam kolay gelsin 🫡🫡

SM-S721B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Söktükten sonra inceledim öyle derin değildi çatlaklar ama sanki motorun çalışması değişti yada psikolojik olarak bana öyle geldi.

deatheater ( 6 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Küpeli ( 6 Gün önce), Mkarakas (1 gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce), Yusuf006emre ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.

ugurrrcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uğur Can Yıldırım
    Esnaf
     Yamaha XV950R Bolt
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    474
    Beğenilmiş
    271
    Eline koluna sağlık beyaz gelinciğin ufak ufak rahatlamalara başladı. Benzin hortumlarına da bakaydın geçen bir dokunuşla tık diye çıkmıştı..

Bende benim moturun yağmuru izleyişini izledim, güya dünkü havaya kanıp bir tur ayarlamıştım garibimi temizlemiştim.
    CELİL ( 6 Gün önce), deatheater ( 6 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Küpeli ( 6 Gün önce), Mkarakas (1 gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce), ulaire ( 6 Gün önce), Yusuf006emre ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.
    Dünya güzel yer ama içinde insanlar var... Dostça SÜR o yüzden..

Küpeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yavuz Selim Gül
    Satış ve Pazarlama
     Regal Raptor Daytona 250 S
     İstanbul Maltepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    5,309
    Beğenilmiş
    609
    Alıntı ugurrrcann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eline koluna sağlık beyaz gelinciğin ufak ufak rahatlamalara başladı. Benzin hortumlarına da bakaydın geçen bir dokunuşla tık diye çıkmıştı..

Bende benim moturun yağmuru izleyişini izledim, güya dünkü havaya kanıp bir tur ayarlamıştım garibimi temizlemiştim.
    Yarından itibaren hava bayağı toparlıyor şunun şurasında Perşembeye ne kaldı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    CELİL ( 6 Gün önce), deatheater ( 6 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce), ulaire ( 6 Gün önce), Yusuf006emre ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.

ugurrrcann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uğur Can Yıldırım
    Esnaf
     Yamaha XV950R Bolt
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    474
    Beğenilmiş
    271
    Çarşamba çarşafa dolandı harbiden burada sağanak başladı. Yarına allahtan kadıköy karşıdan gelecekler düşünsün ben 30km ıslanırım
    CELİL ( 5 Gün önce), deatheater ( 6 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Küpeli ( 6 Gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce), ulaire ( 6 Gün önce), Yusuf006emre ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.
    Dünya güzel yer ama içinde insanlar var... Dostça SÜR o yüzden..

Küpeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yavuz Selim Gül
    Satış ve Pazarlama
     Regal Raptor Daytona 250 S
     İstanbul Maltepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    5,309
    Beğenilmiş
    609
    Çarşamba çarşafa dolandı harbiden burada sağanak başladı. Yarına allahtan kadıköy karşıdan gelecekler düşünsün ben 30km ıslanırım
    Benim 14 km en az ben ıslanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    CELİL ( 5 Gün önce), deatheater ( 6 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce), ugurrrcann ( 6 Gün önce), ulaire ( 6 Gün önce), Yusuf006emre ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.

Gökhan
    Mühendis
     Spyder 350 - Börteçine
     İstanbul - Mecidiyeköy
    Beğenmiş
    4,072
    Beğenilmiş
    1,153

Bak onu unuttum, röleye bakarken hortum bide kelepçe de bakayım eksik vardı hatta benzin filtresini de yenileyeyim. Bu ayı komple spaydiye ayırayım

CELİL ( 5 Gün önce), deatheater ( 6 Gün önce), karatepeemre2 ( 5 Gün önce), Küpeli ( 6 Gün önce), Tarmina ( 3 Gün önce), ugurrrcann ( 5 Gün önce), Yusuf006emre ( 5 Gün önce) Bunu beğendi.

Sayfa 267 Toplam 267 Sayfadan BirinciBirinci ... 167217257265266267

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)

Bu Konu için Etiketler