Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 39 Toplam 259 Sayfadan BirinciBirinci ... 2937383940414989139 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2587 adet sonuctan sayfa basi 381 ile 390 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    50,531
    Beğenilmiş
    6,764
    Alıntı mrtckrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim apartmanın yanında vaktiyle mütehatin kendisine ofis olarak yapıtığı ve şuan boş olan prefabrike, yerleri parke, camları pimapen, duvarları plastik boya ve kartonpier bulunan tek katlı yapının kapısını çilingir vasıtasıyla açtırdım şuan demiratım kapalı,ve sıcak evinde bende huzur içindeyim

aslında iki aydır uğraşıyorum kapıyı açmaya ama bi türlü anahtarı bulamadım; kapıcı yöneticiye, yönetici muhasibe, muhasip mütahite .... sonra hepsi bahçıvana vermiş anahtarı ara tara bulamadım en sonunda çilingir marifetiyle açtım....
    Harika garaj güle güle kullan

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443
    Bugün F1 çakarın montajını yaptım, montaj sağlam oldu ama biraz daha itinalı montaj yapabilirdim diye düşünüyorum.
    Sonra biraz turlayım derken o arada gittim motorland'a 1.000 km bakımına bıraktım.
    Akşam gelince hep alıştım otoparktaki yerine biri araba parketmiş, çakmaklığın kalan elektrik bağlantılarına tamamladım. Örümcek gelene kadar biraz teselli olsun diye.
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    50,531
    Beğenilmiş
    6,764
    Alıntı ömer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün F1 çakarın montajını yaptım, montaj sağlam oldu ama biraz daha itinalı montaj yapabilirdim diye düşünüyorum.
    Sonra biraz turlayım derken o arada gittim motorland'a 1.000 km bakımına bıraktım.
    Akşam gelince hep alıştım otoparktaki yerine biri araba parketmiş, çakmaklığın kalan elektrik bağlantılarına tamamladım. Örümcek gelene kadar biraz teselli olsun diye.
    Resimleri bekliyoruz güle güle kullan

sunay690 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sunay KOSOĞLU
    Satış Danışmanı
     Daytona 250 Beyaz
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Arkadaşlar bu sinyalleri gördüm beğendim , alıp takmayı düşünüyorum. Acaba kendim halledebilirmiyim bu işi yoksa bi ustayamı bırakmam gerekiyor ?

Satın almadan öncede şöyle bir sanal çalışma yapayım dedim Güzel durdu gibi sanki.

Ömer Yahşi
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443
    Gayet güzel durmuş. Sanalda bunu yapabilen normalde de kendi kendine biraz çaba ile montajını rahatlıkla yapabilir gibi geliyor

Alıntı sunay690 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu sinyalleri gördüm beğendim , alıp takmayı düşünüyorum. Acaba kendim halledebilirmiyim bu işi yoksa bi ustayamı bırakmam gerekiyor ?

Satın almadan öncede şöyle bir sanal çalışma yapayım dedim Güzel durdu gibi sanki.

Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    50,531
    Beğenilmiş
    6,764
    Sunay kendin yapabilirsin bağlantı vidaları standartdır kablolarıda eskisini vidanın dibinden kesip yenisine bağlıcan ama bu sinyaller led sinyal ve büyük ihtimalle üzerindeki flaşörle çalışmaz elektronik flaşör takarsan çalışır kolay gelsin

Sunay KOSOĞLU
    Satış Danışmanı
     Daytona 250 Beyaz
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sunay kendin yapabilirsin bağlantı vidaları standartdır kablolarıda eskisini vidanın dibinden kesip yenisine bağlıcan ama bu sinyaller led sinyal ve büyük ihtimalle üzerindeki flaşörle çalışmaz elektronik flaşör takarsan çalışır kolay gelsin
    Hmm flaşör olayını hiç hesaplamamıştım abi direk kabloları bağlayınca çalışır sandım :? Neyse ben bi sipariş edeyim sinyalleri olmadı bi elektririkçiye taktırırım artık.

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı sunay690 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hmm flaşör olayını hiç hesaplamamıştım abi direk kabloları bağlayınca çalışır sandım :? Neyse ben bi sipariş edeyim sinyalleri olmadı bi elektririkçiye taktırırım artık.
    Senin maşa sarı renk mi? Orjinal mi sen mi boyadın? Eğer orjinal ise çok kızacam kendime, cahilligime ama hoş duruyor valla

Sunay KOSOĞLU
    Satış Danışmanı
     Daytona 250 Beyaz
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı mrtckrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin maşa sarı renk mi? Orjinal mi sen mi boyadın? Eğer orjinal ise çok kızacam kendime, cahilligime ama hoş duruyor valla
    Hayır oda sanal, photoshop ta yaptım ama sarı güzel duruyor heran boyayabilirim yada şu egzoz için satılan sargı bantları ile titanyum sarisi olani ile saricam. Custom işine ufaktan giriş yapmam lazım. Ama önce photoshop la denemeler yapıyorum

Ömer Yahşi
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443
    Dün örümceği aldım. Resim çekemediğim için ekleyemediğim F1 flaşörlü stop lambasının takılmış hali.

Sayfa 39 Toplam 259 Sayfadan BirinciBirinci ... 2937383940414989139 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)

Bu Konu için Etiketler