Görüntü olur mu, orjinal angel
Sent from my iPhone using Tapatalk
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Görüntü olur mu, orjinal angel
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Ya bu kadar olur. Iki Angel ikisi de Çalışmıyor
Bahadır senin Dediğin olacak
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Bugün çanta demirlerinin zayıflığı yüzünden yaşadığım sıkıntılara son vermek için ikitelli sanayide baya bir mesai ve tabi para harcadım. Krom kaplı malzemenin ince oluşu yüzünden kaynak yerlerinden sürekli kırıldığı için bu işi et kalınlığı fazla paslanmaz malzeme ile çözmeye karar verdim.
Paslanmazlar alıp kestirdim ve büküm işlemi için yine bir yer aradım. Büküm işleminden sonra kaynak ve en sonunda bir eloksal kaplamacıya gidip kaplama yaptırdım.Bir parlatıcı kimsayasal verdi çok fayda sağlayacağına inanmıyorum ama 2-3 ay sonra krom kaplama yaptırıp bu soruna kesin çözüm bulurum.
Resim olarak yarına bıraktım. Hem çantaları yeniden montaj yapıp hem resimlerini koyarım.
Şunu özellikle söylemek istiyorum "ÇİNDEN GELEN EN İYİ ŞEY REGAL RAPTOR'LARIMIZ"![]()
Konu Ömer tarafından (22.Nisan.2015 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.
Honda - Shadow VT.750 c5
İstanbul-Beykoz (Anadolu Yakası)
AB Rh (-)Bugün Avrupa yakası mesai trafiği ile tanıştımve ilk defa işyerine geldim.
![]()

regal raptor 250cc daytona
ankara
AB Rh (+)bugün kurt'umu tam tessat (yan çantalar,arkaçanta,sürücü sırt dayama,sis farları) muaneden sorunsuz geçti çok mutluyum![]()
Şu anda 12 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 12 misafir)