Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 63 Toplam 261 Sayfadan BirinciBirinci ... 1353616263646573113163 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2605 adet sonuctan sayfa basi 621 ile 630 arasi kadar sonuc gösteriliyor

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    bugün (aslında dün) uzun süredir almayı düşündüğüm elcik püsküllerini hudson deriden aldım ve düzgünce monte ettim. oldukça basit bir işlemmiş, ben bile yapabildiysem herkes yapabilir. orjinal elcikleri çıkartmadan üstüne takılıyor.

bu haftaki buluşmaya gelenler görebilirler, akıllı telefonum olmadığı için resim atamıyorum şu an...

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443
    Sis lambarının yetersiz şase bağlantısı nedeniyle çakar varmış gibi yanıp sönmesi sonunda dün akşam sol sinyalleri kaybettim. Akşam sola dönüşlerde sıkıntı yakaşayınca sabah ilk işim şase bağlantısını düzeltmek oldu.
    Aküden dirket saşe verince Alperin sisler gibi kesintisiz yanmaya başladı

Bu arada şasedeki temassızlık yüzünden kaybettiğim sinyallerin ampüllerini değiştirerek sola dönüşlerde kaybettiğim sinyal verme yetisini tekrar örümceğe kazandırmış oldum.
    Ama birde fırsat bulup temizlik yapabilseydim örümceğin keyfine diyecek olmayacak )) herkese kazasız belasız sürüşler...

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Bugün motorum ilk bakımına girdi (300 bakımı)... acemi olduğum için motorun kitapçığını servise götürmeyi unutmuşum, bu yüzden hafta içi geçerken tekrar uğrayacağım ve bakımın yetkili serviste yapıldığı oraya işlenecek... 1 saat ve 50 tl tuttu... yapılan işlemler şöyle:

- motorun yağı boşaltıldı yerine castrol 10w 40 yağ kondu
    - zincir gerdirildi, artık ses gelmiyor...
    - diskler temizlendi, spreylendi, artık kuş sesleri gelmiyor...
    - gidonumda sıkıntı vardı, bir türlü istediğim gibi değildi, onunla çok uğraştılar sağolsun, şimdi virajlarda çok daha rahatım ama hala bana bu motorun gidonu çok hafif geliyor niyeyse...
    - sağ arka sinyal ampulü dün patlamış olmalı, yanmıyordu, değişti...
    - vitesler ve bilumum noktalar yağlandı
    - bütün vidalar kontrol edildi ve sıkıldı. burası önemli çünkü daha sadece 300 km olmasına rağmen egzosu tutan vidalardan iki tanesi de düşmüş, yenilerini taktılar, egzosu elle çeksen gelir haldeydi...
    - ön ve arka lastik havaları kontrol edildi, iki haftada bir kontrol etmek gerekiyormuş, ben hiç etmemiştim iki aydır...

bütün süreç boyunca motorun başındaydım, çok temiz çalıştılar, anlatarak yaptılar. şu an ben bile yağ, ampul vs değiştirebilecek kıvama geldim... hayırlısı bakalım gelecek bakım 1000 km de...

furkan tektaş
    sağlık memuru
     regal raptor dd 250e 10
     istanbul-bahçelievler
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hangi servis götürdün acaba

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı Rainmaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün motorum ilk bakımına girdi (300 bakımı)... acemi olduğum için motorun kitapçığını servise götürmeyi unutmuşum, bu yüzden hafta içi geçerken tekrar uğrayacağım ve bakımın yetkili serviste yapıldığı oraya işlenecek... 1 saat ve 50 tl tuttu... yapılan işlemler şöyle:

- ön ve arka lastik havaları kontrol edildi, iki haftada bir kontrol etmek gerekiyormuş, ben hiç etmemiştim iki aydır...
    .
    Abi 50 lira gayet uygun gibi geldi bana.
    Ben 1 senedir kontrol etmiyordum.Bugün normal seviyeye kadar şişirdim

Caner Gül
    Mekanik Proje Tasarım
     Yamaha XVS950 A Midnight Star
     Ä°stanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1,074
    Beğenilmiş
    898
    Benim 3500 bakımına 100 lira istediler tipik işlemler bide buji hava filtresi filandar var işte askıya aldım şimdilik

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Arkadaşlar mesajları şimdi gördüm, toplu cevap yazıyorum... Motoru Maltepe'de minibüs yolu üzerinde bulunan Regal Raptor ve Kymco yetkili servisi olan yere götürdüm. Reklam olmasın diye adını ve telefonunu yazmıyorum, ama ufak bir google ile bulursunuz isterseniz. ha gene olmadıysa özel mesaj atın yardımcı olurum.

Bu servisin seveni de sevmeyeni de çok. Benim gitme sebebim evime yakın olması ve motoru ilk aldığım hafta başıma gelenler sırasında bu süreci yakından biliyor olmaları. Fiyat bana da uygun geldi ama daha da önemlisi adamların yaklaşımı. Benim çevremde bana motor anlatacak, motorumla ilgilenecek bir abim vs. yok. Tamirat konularından haz etmiyorum. Ne zaman gitsem kahvemi içip motorun sağı solu hakkında özel ders alıyorum. 100 lira da isteselerdi verirdim muhtemelen...

Benim motorumun debriyaj ve bilumum ince ayarını burada bulunan İlhan Usta yaptı, kendisine bir kez daha teşekkür ederim.

Olur da yolda kalırsanız veya çekici gerekirse, yedek parça lazımsa Nazım Usta yakından ilgilenir. Bu tip hizmetlerin fiyatı da uygun...

Bir de Kaan diye genç bir arkadaş var, onunla frekansımız da tuttu, test sürüşü, aksaklıkların tespiti, kalın işlerle o ilgileniyor. Canayakın, ilgili bir çocuk, kendi makinası gibi uğraşıyor sağolsun...

Burası biraz oto servisi gibi çalışan bir yer, custom ihtiyaçlarınıza cevap vermez. Standartın dışındaki her tür talebinize "biz onu yapmıyoruz" diyorlar, bilginiz olsun...

berkehrercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berke Hür Ercan
    Öğrenci
     Honda Shadow Vlx 600
     İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    28
    Bir modifiye daha. Radyatorun altındaki plastik kapağı değiştirdim metal şuan.Şarjım yoktu çekemedim yarın atarım fotoları
    Daytona Army - Dragstar 650 Classic - Shadow Vlx 600

Tuğrul Baylan
    Piping Designer
     Kawasaki Vulcan 800/Vn800
     İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Bugün motosikletim için Sele'yi değiştirip yeni bir sele yaptıracağım. Biter bitmez fotoğrafları hepinizle paylaşırım.

Sevgiler.

tb

berkehrercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berke Hür Ercan
    Öğrenci
     Honda Shadow Vlx 600
     İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    28

Daytona Army - Dragstar 650 Classic - Shadow Vlx 600

Sayfa 63 Toplam 261 Sayfadan BirinciBirinci ... 1353616263646573113163 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)

Bu Konu için Etiketler