| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)gidonu değiştirmeye çalıştım ama altından kalkamayacağımı anlayıp geri topladımkornasını değiştirdim, sağdaki bakalitleri siyaha boyadım, şimdi de mazotla zinciri temizleyip sonra da yağlayacağım. en sonda da tüm hareketli ve elektrik aksamlarına wd40 sıkacağım.
Honda Shadow VT 750 C
İstanbul - Bayrampaşa (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Debriyaj balataları Ebc marka ile yenilendi, saclar düzeltildi, senkron ayarı yapıldı, 3 lt Motul marka yağ konuldu. En acı olayda hava filtresini çıkardım usta tam motorsiklete uyumlu olmadığını ve zarar vereceğini söyledi orjinal hava filtresi takıldı. Şimdiki en büyük derdim ise hava filtresini ne yapacağım.
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Bgün biraz turlıyım dedim. Kursağımda kaldı. Arka dişli göbeğindeki bilya dağıldı. Allahtan ahmet ustaya yakın yerdeydim. Bende onu yeniledim.![]()
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)
Parçaları sipariş ettim ali ustadan 600 tl tuttu
Denizlide zafer motor a verdim işinin ehlidir
Parçaları takılcak haricinde castrol 10w40 4t scooter yağı koyulcak karbüratör senkron ayarı yapılcak sübab ayarı yapılacak fren merkezi bakımları yapılacak bujiler iyiydi kontrol edilecek çıkıncada plastik aksamları tekrar boyucam yaza bomba gibi giricem![]()
Love & Respect
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)