| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250-E9
İstanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (-)
acryvz (03.Mart.2017), aycanblmts (03.Mart.2017), Birkan Bozkuş (06.Mart.2017), CELİL (03.Mart.2017), Ceyrancı (03.Mart.2017), nedemek (03.Mart.2017), Ömer (03.Mart.2017), TonEmre (07.Mart.2017) Bunu beğendi.
Yamaha XV950A
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
B Rh (-)ben de bıcı bıcı yaptırdım kara kızımabol köpüklüsünden
![]()
Kuba Superlight 200
İstanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Yağ değisimi yapildi zincirler yaglandi gerginligi kontrol edildi akü calismadi bi makine yattigindan dolayi sarjlanip tekrar takildi bursa istanbul yolu yapmaya haazirim
Yamaha Dragstar XVS 650 Classic
istanbul-Avcılar (Avrupa Yakasi)
A Rh (+)Oring zincir takildi , arka fren disk ve balata degisti, arka gobek bilyeler kontrol edildi yanak degisti, elcikler takildi, cakmaklim takildi yaza hazir hale geldi ☺️
Poseidon tarafindan gönderildi...
Kawasaki EN 500
İstanbul - Pendik (Anadolu Yakası)
A Rh (-)
Daytona 2014 34 LS 3365
İstanbul-Güngören
0 Rh (-)Enson gidon aynalar takmıştım. Marmara Ereğlisi dönüşü sallanmaya başladı bende değiştirme kararı aldım ve sirin evlere gidip elcik ve aksesuar bakcak ken dizlik eldiven ve yelek aldım. Kerem abi hayırlı olsun elciklerin)))
Kawasaki VN 900
İstanbul - Büyükçekmece (avrupa yakası)
A Rh (-)konu başlığına uygun bugün motorun karşısına geçip 2 tek attım![]()
SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ben Atıl arkadaşımızın önerdiği servise gittim , genel ağır bakım için malzeme siparişi verdim , bakımda en ufak bir hatayı affetmiyeceğimin altın kalın , çok kalın , daha daha kalın harflerle çizdim ....
Suzuki C800 İntruder
İstanbul-Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
B Rh (+)bu gün motorumun deposunu fulleyip karnını doyurdum
Yamaha Dragstar XVS 650 Classic
istanbul-Avcılar (Avrupa Yakasi)
A Rh (+)Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)