| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Benda Rock BD300
Tekirdağ
A Rh (+)
CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), karatepeemre2 (1 hafta önce), Küpeli (1 hafta önce), mskemal (1 hafta önce), Resul.D (1 hafta önce) Bunu beğendi.
True Homies Make You Feel Good

Hyosung GV 250
İstanbul - Küçükçekmece
A Rh (+)İyi geceler Raptor Riders. Armin'e (Kiarmin) aldığımız gv 250de bir kat katalizör iptali vardı. Motoru aldığından beri ceza yemekten çekindiği için egzoz mu alsam susturucu mu alsam derken çareyi egzozları değiştirmekte bulduk zira bende kat iptali yaptırmayı düşünüyordum. Tabii Armin bu egzoz değiştirme muhabbetleri sırasında ceza yemiş bulundu. Pazartesi günü de tespit muayenesine randevu aldığı için artık şu işe bir el atalım dedik. Saat 19.00 civarı Enes ve Vlad'ın gelmesiyle kolları sıvadık. Benim egzoz korumalarını söktük sonra egzozu tutan cıvatalar yalama olduğu için bayağı uğraştık. O sırada Armin geldi benim egzozu söktükten sonra (egzozu tutan cıvataların kafasını kırıp cıvataları içerde bırakarak söktük tabii) Arminin egzozu söktük neyse ki onun cıvatalar yalama değilmiş en azından çoğu. Sonra benim egzozun içinde kalan cıvataları tekrar delip tekrar diş çektik. Sonra motorların başına geçip montajlama işlemine başladık. Bütün cıvatalar bulabildiğimiz kadar paslanmaz cıvata, yetmediği yerde de normal cıvata kullanarak değiştirildi. Motorların çalışmasında da bir sıkıntı yok marş bastık sorunsuz şekilde. Gece 2de anca bitti işimiz. Bu 7 saat süren egzoz çalışmasında emeği geçen Enes, Vlad ve Armine teşekkürlerimi iletiyorum. Kat iptalli egzoza geçtiğime göre "Loud Pipes Save Lives" diyebilirim sanırım. Şimdilik bu kadar...
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adilcagliislek (1 hafta önce), CELİL (1 hafta önce), erkopaşa (1 hafta önce), Kediens (1 hafta önce), Küpeli (1 hafta önce), monorec (1 hafta önce), mskemal (1 hafta önce), newmoon06tr (1 hafta önce), Resul.D (1 hafta önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.
better to burn out than to fade away

Benda Rock BD300
Tekirdağ
A Rh (+)
CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), erkopaşa (1 hafta önce), karatepeemre2 (1 hafta önce), Kediens (1 hafta önce), Küpeli (1 hafta önce), monorec (1 hafta önce), mskemal (1 hafta önce), newmoon06tr (1 hafta önce), Resul.D (1 hafta önce) Bunu beğendi.
True Homies Make You Feel Good

Hyosung GV 250
İstanbul - Küçükçekmece
A Rh (+)İyi pazarlar iyi akşamlar Raptor Riders. Bugün yarım kalan zincir işimizi tamamlamak için Enesle sanayide buluştuk. Eski zincirin ek yerini aradık çıkartmak için ama bulamayıp son çare olarak taşla kestik. Ön dişli kapağını da söküp yeni zinciri taktık. Tabii önceki zincir bol olduğu için lastik en arkadaydı bu yüzden zincirin boyu kısa kaldı. Arka lastiğin milini gevşetip lastiği öne aldık. Sonra ek baklayı zincir setinin yanında gönderilen yağ ile yağlayıp yerine taktık. Kumpas ile normal bir baklanın kalınlığını ölçüp ek baklayı da aparat ile sıkarak aynı kalınlığa getirdik. Sonra aparatın ucunu değiştirip perçinleme işlemini yaptık. Onu yaparken de normal bir baklanın kafasını ölçüp onunla aynı ölçüye getirmeye çalıştık. Onu da yaptıktan sonra ön dişli kapağını geri takıp zincir gerginlik ayarını yaptık. Gidonum hala riserların arasında oynuyordu onun sebebi de risera giren cıvataların uzun olmasaymış sıkıştırmıyormuş cıvataları kısalarıyla değiştirip o işi de çözdük. Zincirin testini de yolda yaptık bayağı bir performans artışı sağladı. Sırada Mehmet Altun'dan aldığım taktiklerle baskı balata ve beraberinde yağ değişimi var. Şimdilik bu kadar başka bakımlarda görüşmek üzere...
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
better to burn out than to fade away

Regal Raptor Daytona 250 S
İstanbul Maltepe (Anadolu Yakası)
A Rh (+)
CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), karatepeemre2 (1 hafta önce), monorec (1 hafta önce), mskemal (1 hafta önce), Resul.D (1 hafta önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.
superlight 200
İstanbul
0 Rh (+)[QUOTE=deatheater;358183]İyi geceler Raptor Riders. Armin'e (Kiarmin) aldığımız gv 250de bir kat katalizör iptali vardı. Motoru aldığından beri ceza yemekten çekindiği için egzoz mu alsam susturucu mu alsam derken çareyi egzozları değiştirmekte bulduk zira bende kat iptali yaptırmayı düşünüyordum. Tabii Armin bu egzoz değiştirme muhabbetleri sırasında ceza yemiş bulundu. Pazartesi günü de tespit muayenesine randevu aldığı için artık şu işe bir el atalım dedik. Saat 19.00 civarı Enes ve Vlad'ın gelmesiyle kolları sıvadık. Benim egzoz korumalarını söktük sonra egzozu tutan cıvatalar yalama olduğu için bayağı uğraştık. O sırada Armin geldi benim egzozu söktükten sonra (egzozu tutan cıvataların kafasını kırıp cıvataları içerde bırakarak söktük tabii) Arminin egzozu söktük neyse ki onun cıvatalar yalama değilmiş en azından çoğu. Sonra benim egzozun içinde kalan cıvataları tekrar delip tekrar diş çektik. Sonra motorların başına geçip montajlama işlemine başladık. Bütün cıvatalar bulabildiğimiz kadar paslanmaz cıvata, yetmediği yerde de normal cıvata kullanarak değiştirildi. Motorların çalışmasında da bir sıkıntı yok marş bastık sorunsuz şekilde. Gece 2de anca bitti işimiz. Bu 7 saat süren egzoz çalışmasında emeği geçen Enes, Vlad ve Armine teşekkürlerimi iletiyorum. Kat iptalli egzoza geçtiğime göre "Loud Pipes Save Lives" diyebilirim sanırım. Şimdilik bu kadar...
Geçmiş olsun Güle güle kullanman dileğiyle
CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), karatepeemre2 (1 hafta önce), Kediens (1 hafta önce), Küpeli (1 hafta önce), monorec (1 hafta önce), Raci06 ( 17 Saat önce), Resul.D (1 hafta önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.
Born to lose livin to win

Benda Rock Greystone BD300
İstanbul
A Rh (+)
CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), erkopaşa (1 gün önce), karatepeemre2 (1 hafta önce), Küpeli (1 hafta önce), monorec (1 hafta önce), Raci06 ( 17 Saat önce), Resul.D (1 hafta önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.
"...You have to realize that someday you will die, Until you know that, you are useless."

Regal Raptor Daytona 250 S
İstanbul Maltepe (Anadolu Yakası)
A Rh (+)
CELİL (1 hafta önce), deatheater (1 hafta önce), erkopaşa (1 gün önce), karatepeemre2 (1 hafta önce), monorec (1 hafta önce), Raci06 ( 17 Saat önce), Resul.D (1 hafta önce), Tarmina (1 hafta önce) Bunu beğendi.

Hyosung gv 250
Ankara
B Rh (-)
CELİL ( 3 Gün önce), deatheater ( 3 Gün önce), erkopaşa (1 gün önce), karatepeemre2 ( 3 Gün önce), Küpeli ( 2 Gün önce), Raci06 ( 17 Saat önce), Tarmina ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)