Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugün dedeme yemeğe gittiğimizde motoru baştan aşağıya yıkadım kuruladim üstüne bir güzel cila attım. Yan heybeler şaseye vurmaktan yırtılmış. Ararken ararken yolda önüme çıkan L şeklindeki demir parçayı aldım ve üstüne matkapla delikler açtım. Ve yırtılan çantalarını şaseye gelen alt köşesine yerleştirip percinledim. Şimdi gayet sağlam ve güzel oldular .yalnız selenin arka çamurluğa sıkılan civata dişlileri sıyırdıgı için yalama olmuş ve o yüzden çantaları eşit ağırlık olmazsa bir tarafa kayıyor bu yüzden acil o civata dan bulup oraya sıkmam lazım. Ama yinede motoru kız gibi patlatıp yıkadım. Malum istanbula misafirliğe gidiyoruz. ))))
vaay kardeşim cumadan bende bi temizlim aleti bende bi hava ayarı yaptırmısım patlama kesildi egzozdaki tatlı bi sesi var yalnız bide sıkıntı cıktı sol egzozla sağ egzozun sesi aynı değil diyip duruyodum bayadır sağ tarafın gücü daha azmıs silindirdenmi segmandanmı artık bütcem el verince baktırcam valla bide benim arka cantanın bi köşesinde delik var gecen hatunun eldiven düştü ordan arabdan söylediler inip aldım orayı bişeyle kapatmam lazım