Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 79 Toplam 255 Sayfadan BirinciBirinci ... 2969777879808189129179 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2547 adet sonuctan sayfa basi 781 ile 790 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    49,681
    Beğenilmiş
    6,676
    Alıntı ckaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de yeni zincir (O-ringli - demirtaştan aldım) ve zincir dişlilerini değiştirdim. 8500km de olmasına rağmen gergi sondaydı. henüz dişliler alışmadığından mı bilemiyorum, 100kmh ta hınlama sesi baya artıyor. bunun nedeni belkide zincir kapağımın olmamasıda olabilir. (aldığım arkadaş kocaelinde bir motorcuda bırakmış yollamadı daha ).
    bu konuda fikri olan var mı?
    Merhaba Cenk zincir ve dişli değiştikten sonra ses gelmemesi lazım ses zincir yağsızsa veya çok gergin olursa motor tarafındaki rulmandan gelebilir bunlardan değilse motor tarafındaki rulman bozulmuş ses yapıyor olabilir kontrol ettir rulmansa üzerinde yürüme yatağını bozar kolay gelsin

Cenk KARACA
    Yazılım Uzmanı
     Regal Raptor - DD 250E-6C
     İzmir/Göztepe
    Beğenmiş
    153
    Beğenilmiş
    40
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Cenk zincir ve dişli değiştikten sonra ses gelmemesi lazım ses zincir yağsızsa veya çok gergin olursa motor tarafındaki rulmandan gelebilir bunlardan değilse motor tarafındaki rulman bozulmuş ses yapıyor olabilir kontrol ettir rulmansa üzerinde yürüme yatağını bozar kolay gelsin
    Sağol Celil abi; öğlen motrcudayım

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Dün tavsiyelere uyarak kupadan lastik köpüğü aldım 14 tl ve dayanamadım yanındadır cila vardı 10 tl fiyatında indirimde süngeri içinde bir adette ondan aldım. Ve inşallah canavarı yıkayıp birde cila atacağım tabiki bu işleri biraz erteliyorum ki istanbula temiz motorla gelelim)))))

Cenk KARACA
    Yazılım Uzmanı
     İzmir/Göztepe
    Beğenmiş
    153
    Beğenilmiş
    40
    Ben de yeni zincir (O-ringli - demirtaştan aldım) ve zincir dişlilerini değiştirdim. 8500km de olmasına rağmen gergi sondaydı. henüz dişliler alışmadığından mı bilemiyorum, 100kmh ta hınlama sesi baya artıyor. bunun nedeni belkide zincir kapağımın olmamasıda olabilir. (aldığım arkadaş kocaelinde bir motorcuda bırakmış yollamadı daha ).
    bu konuda fikri olan var mı?
    Şimdi motorcuya gittim. kapak olmasından dolayı geliyormuş dişliden ses, hemen aldığım arkadaşla konuştum en geç cumartesi gönderecek kapağı. Birde gaz kesince patlama var onuda sipoplar yer yapmış, 500km bin eğer düzelmezse kapağı sökücez dedi.
    Bunada şükür

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    49,681
    Beğenilmiş
    6,676
    Şimdi motorcuya gittim. kapak olmasından dolayı geliyormuş dişliden ses, hemen aldığım arkadaşla konuştum en geç cumartesi gönderecek kapağı. Birde gaz kesince patlama var onuda sipoplar yer yapmış, 500km bin eğer düzelmezse kapağı sökücez dedi.
    Bunada şükür
    Cenk önemli bir durum olmaması güzel
    Eğsozdaki patlama eksozlar açıksa kompresörde patlama yapar çünki karbüratör hava ayarı tam oturmaz patlama yapar hava ayarı yapılırsa ses azalır ama kesilemez bunlardan değilse egsoz sibop ayarı gerebilir ama siboplar en son akla gelecek şey

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Bunada şükür
    Geçmiş olsun .büyük bir sorun yokmuş dediğin gibi burada şükür. İnşallah en yakın zamanda tam takır yapılır da aklında soru işaretleri kalmaz.

Cenk KARACA
    Yazılım Uzmanı
     İzmir/Göztepe
    Beğenmiş
    153
    Beğenilmiş
    40
    Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun .büyük bir sorun yokmuş dediğin gibi burada şükür. İnşallah en yakın zamanda tam takır yapılır da aklında soru işaretleri kalmaz.
    Sorun yok bu birazda benden kaynaklı sese hassasım biraz. Ama biz MANTİS le anlaştık beni yolda bırakmaz

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Sorun yok bu birazda benden kaynaklı sese hassasım biraz. Ama biz MANTİS le anlaştık beni yolda bırakmaz
    Anlaşıp aranızda cozduyseniz sıkıntı yok bende en ufak sese kurruluyorum .çok iyi anlayabiliriyorum seni.kazasız belasız kardeşim

Hang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem Dügeroğlu
    Öğrenci
     Daytona 250
     Zonguldak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bugün motorumu güzelce yıkadıktan sonra uzun zamandır aklımda olan bakışlardan korumak için kocaman bi boncuğu taktım
    TEKERLEKLERLE GELEN ÖZGÜRLÜK...

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Bugün dedeme yemeğe gittiğimizde motoru baştan aşağıya yıkadım kuruladim üstüne bir güzel cila attım. Yan heybeler şaseye vurmaktan yırtılmış. Ararken ararken yolda önüme çıkan L şeklindeki demir parçayı aldım ve üstüne matkapla delikler açtım. Ve yırtılan çantalarını şaseye gelen alt köşesine yerleştirip percinledim. Şimdi gayet sağlam ve güzel oldular .yalnız selenin arka çamurluğa sıkılan civata dişlileri sıyırdıgı için yalama olmuş ve o yüzden çantaları eşit ağırlık olmazsa bir tarafa kayıyor bu yüzden acil o civata dan bulup oraya sıkmam lazım. Ama yinede motoru kız gibi patlatıp yıkadım. Malum istanbula misafirliğe gidiyoruz. ))))

Sayfa 79 Toplam 255 Sayfadan BirinciBirinci ... 2969777879808189129179 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)

Bu Konu için Etiketler