geçir abi sende geçir hiç acımayın zaten bugün 3 büyükler gibisiniz salih celil alp
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL BUZDOLABI
İZMİR
0 Rh (+)
helal sana kankam işini biliyorsun sen...
90 tl mi yağ değişimine mi yuhhhhh ayıp yaaa![]()
hangi servise gittin olum sen![]()
yaa gel sen 25 tl en baba yağ, değiştireyim benim dükkanda ayrıyeten bujilerede bakalım hava filtresinede bakalım gerekirse onlarıda değiştirrim zincir gergisini ayarlıyalım artık tek biniyorsun sıkalım biraz kulak vidalarına bakalım ne alemde gel bana gel çözeriz :mrgreen:![]()
MOTOSİKLET HASTASI DEĞİLİZ RÜZGAR BAĞIMLISIYIZ...
regal raptor spyder 250
ankara
A Rh (+)Alp emeğine sağlık cam güzel olmuş..Cruiser havası vermiş...Bodruma selamlar..
Honda Shadow 750
İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)bügün en nihayetinde sis farlarımı ve çakmaklığımı taktım adım adım anlatayım belki birine faydası olur.
öncelikle sis farının butonuna yer bulmam lazımdı gidona fazladan kalabalık yapmak istemediğimden butonu daytonada akü şarz girişini iptal edip yerine yerleştirdim akü şarz ucunuda malzeme kutusu diye ayrılan kutunun içine yerleştirdim ayda yılda bir lazım olucak nasıl olsa
öncelikle devre şeması;
buton yeri
buton yeri
şarz ucunun yeni yeri
daha sonra sis farlarından butondan ve aküden gelen uçları röleye bağlayıp bir yere sabitlemek gerekiyordu ortada kalmasın dedim onuda aynı kutucuğun içine yerleşecek şekilde bağlantılarını yaptım.röle uçları için papuç bulamadıgımdan silikon eritmem gerekicek silikon almam lazım o yüzden yerleştirmedim sonuçta o kablo pisliği ortada olmayacak sigorta ve röle de kapalı alanda muhafaza edilecek.
çakmaklık montajını yeni başlıkta göstericem arayanlar için bulmak kolay olsun.
işlem sonucunda evin hali =)))))))
![]()
Konu Serkan tarafından (20.Mart.2013 Saat 03:13 ) değiştirilmiştir.
Honda Shadow 750
İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Serkan herkes için çok faydalı bir paylaşım emegine sağlık tşk.
engin çakmak çıkışı uzun yol ve kamplı geziler için öncelikle telefon sarj navigasyon için çok gerekli bunun yanında kamp çadırında kullanılan şişme yatak 12v elektrikli pompa çalıştırması için çok iyi![]()
Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)