| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD 250-E6c Daytona
Bursa
B Rh (+)bağlantı için kullandığım parçalar bunlar.
normal bağlantı şekli budur duvara askı monte edebilmek için.
ama ben bunu ters civatalayarak motora bağladım.
aynısından iki tane kullanıp sisibarın hem alttaki, hem üstteki civatalarına bağlayarak daha da sağlam olmasını sağlayabilirsin. ben öyle yaptım. boruyu geçirdiğin aparatta tutturmak için küçük alyan civata var, boruyu geçirip onuda sıktın mı sapasağlam oluyor.
Konu neyyQ tarafından (19.Nisan.2013 Saat 00:22 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Can paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık pratik bir çözüm olmuş![]()
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)Can çok teşekkür ederim zahmet oldu sağol
Ama utanarak ve özür dileyerek söyliyim: O parçayı hala kafamda canlandiramadim
Artık uygun bi zamanda koç taş a gidip tüm rafları elden geçirmek farz oldu
Benim bayrak direklerinin biri kırıldı :( çünkü bağlantı aparati çok güçsüzdü .... Neyse tekrar teşekkür ederim emeğin için bende yapabilirsem kendi çözümmü buradan paylaşırım
DD 250-E6c Daytona
Bursa
B Rh (+)
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)Tamamdır Şimdi oldu hemde 10 numara çok sağol ne yazık ki yarın yola çıkıyorum ve iki hafta boyunca evde olamicam ama dönüşte ilk işim bu teşekkürler![]()
GV 250
istanbul
A Rh (+)Arkadaşlar bu gün Aksaray oto aksesuarcılar civarında dolaştım birazcık. Niyetim korna almaktı. Nihayetinde aldımda. Çift salyongoz kornayı 15 lira gibi komik bi ücrete aldım. Bir adet biyaz far aldım. o biraz pahalı 17.5 lira ama daha ucuzlarıda vardı bana biraz kalitesiz geldi. Benim makinanın üzerindeki far markasına baktım philips orjinali. adamlar kaliteden ödün vermemiş. Aldığım marka sıkıntı yaratırmı diye sordum satıcıya abi peynir ekmek gibi satıyoruz bi sıkıntı çıkarsa gel ben kefilim dedi. Ama bu arada park lambasını beyaz ampül almayı unuttum. Kelebekle eşşek muhabbeti gibi durdu. Sonrada üşendim bir daha gitmedim. Ama ilk fırsatta gidip beyaz park lambasını alacağım. Ve süper kalitede sis farı buldum.Çifti 50 TL . Ama moto marketlerde satılan 30-40 liralık çakma sisfarları ile alakası yok. kalitesi çok iyi gittiğimde onlardanda almak istiyorum. Neyse eve geldim kornayı taktım fakat aldığım set çiflli korna ve çift giriş gerekiyor. Motorda tek çıkış olduğundan biri şu anda süs niyetine duruyor. Kornalar Hight-Low olarak çalışıyor. Biri ince biri kalın ses veriyor. Bu gün uğraşamadığımdan kabloalra paralel bağlantı yapıp iki kornayı bağlamadım üşendim biraz. Ama geldiğim zaman ilk işim o işlemi halletmek.
http://www.youtube.com/watch?v=8A0TdPbhfyg

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)murat güle kullan beyaz far ampulü baya kuvvetli ışık veriyor iyi oluyor kornada fiyat çok iyiymiş diğer tekini bağlayınca sesine bakalım ne kadar kuvvetli çıkacak![]()
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)